Aquest dissabte es donaran a conèixer els guanyadors de l’Agullent Express

0

Creadors audiovisuals d’Andalusia, Astúries i fins i tot de tant lluny com Mèxic han participat a l’AGULLENT EXPRESS,  el concurs de micrometratges que han convocat aquest estiu per primera vegada les regidories de Turisme i Joventut de l’Ajuntament d’Agullent.

Els participants han hagut d’explicar una història audiovisual en menys de 60 segons, amb una al·lusió visual, escrita o en el diàleg a la paraula “arbre”. La inscripció al concurs i l’enviament dels micrometratges s’ha fet mitjançat la pàgina de Facebook TURISME AGULLENT. De fet de l’1 de juliol al 15 de juliol, tots els seguidors del Facebook TURISME AGULLENT han pogut visionar i votar els vídeos a concurs, i d’entre els 10 més votats ara un jurat en seleccionarà els tres guanyadors. L’AGULLENT EXPRESS té establerts tres premis, amb recompenses en metàl·lic, estades per a dues persones durant dues nits a Agullent, i altres guardons com sessions d’spa i lots de productes locals. El concurs de micrometratges compta amb la col·laboració de les cerveses artesanes i ecològiques Lluna  i del Centre de Teràpies Naturals Mara.

Els tres guanyadors de l’AGULLENT EXPRESS es donaran a conèixer aquet dissabte 25 de juliol en el transcurs de la Gala dels Acurta’t, el concurs de curtmetratges que també convoca l’Ajuntament d’Agullent i que enguany aplega a la sisena edició.

Els participants més votats i que han passat a la final de l’AGULLENT EXPRESS són  David López-Dalton (Avilés-Asturias), Carlos Casanova Gandia (Ontinyent), Merlet Arrue (Ontinyent), Fran Micó Sanchis (Ontinyent), Virginia Vila (València), Sandra Hervas Anguita (Córdoba), Miguel Somovilla (Sueca), Juan Francisco Andrés Ferrer (València), Miguel Pla (Alboraia) i Ricardo Enrique Núñez Ramírez (Morelia-Mèxic). D’entre ells el jurat seleccionarà els tres micrometratges guanyadors.