IniciCulturaFestes i tradicionsEsgotades les entrades gratuïtes per al Campament de Jacobo 2022

Esgotades les entrades gratuïtes per al Campament de Jacobo 2022

L’emissari reial Jacobo arribarà a Ontinyent al seu campament instal·lat en Santa Anna. Enguany la pandèmia ha obligat a l’Associació d’Amics dels Reis Mags d’Ontinyent a canviar algunes particularitats, entre les quals figura l’accés al campament per mitjà d’entrades limitades, i l’ús de la mascareta serà obligari en tot moment per tal de poder garantir les mesures sanitàries establertes i garantir el bon funcionament del campament.

A hores d’ara, la totalitat de les entrades estant esgotades, i des de les 17h fins les 22h, Jacobo atendrà a tots aquells que hagen adquirit la seua entrada a una carpa instal·lada a l’exterior. No es podrà entrar sense haver adquirit aquesta entrada. Durant l’espera, els més menuts tindran tallers per fer més amena l’espera, però no hi haurà xocolatada.

Per l’accés al campament hi haurà un bus gratuït que eixirà des de la Plaça Concepció cada 30 minuts aproximadament. També es podrà accedir fins a l’esplanada primera, abans d’arribar a l’ermita.

Redacció TVDO
Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
Articles relacionats
Continue to the category
- Advertisment -

Popular