02/12/2023 - 17:18
Més

  Michel Aliaga presenta a l’alcalde d’Ontinyent els seus objectius per als Moros i Cristians

  Altres notícies

  L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha rebut al despatx d’alcaldia la visita del nou President de la Societat de Festers, Michel Aliaga. La intenció d’aquesta reunió era fer coneixedor a l’alcalde de la composició de la nova junta de govern de la Societat i, al mateix temps, tractar assumptes d’especial interès.

  El vicepresident, Joan Martínez, el secretari, José Fco Seguí i el tresorer Rafael Sanchis, acompanyaren en aquesta visita institucional al nou president. Joventut, experiència i veterania formen part del projecte que Michel Aliaga afronta amb il·lusió. El president exposà a l’alcalde els deu punts principals del projecte que, al capdavant de la Societat, pretén dur a terme durant els tres anys que durarà el seu mandat. Entre d’altres, apropar-se a la joventut; treballar per aconseguir el reconeixement del títol de Festes d’ Interès Turístic Internacional; ajudar en l’obtenció per part de les festes de Moros i Cristians de la qualificació de Patrimoni Immaterial de la Humanitat; tractar d’acostar més la festa al públic; tornar a ser un punt de referència en el món fester, sense mirar altres poblacions, i treballar per al normal funcionament dels actes de les festes de Moros i Cristians “que no per ser habitual, és menys important”.

  Michel Aliaga proposà, com és costum, el nom de les persones que per designació municipal hauran de ser els responsables de dissenyar el cartell de festes i pregonar el Mercat Medieval, i va demanar continuar amb l’estreta col·laboració de la màxima autoritat municipal i del consistori amb la Societat de Festers, un extrem per al que Jorge Rodríguez li va mostrar la seua total predisposició i la del Govern d’Ontinyent.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent entrega els premis de rendiment acadèmic al marc de la Setmana de la Ciutat Educadora

  L’Alcalde i el Regidor d’Educació lliuren diplomes als i les 21 alumnes amb una mitjana d’excel·lent durant el curs 2022/23 en un acte al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -