10/12/2023 - 6:17
Més

  Festers presenta el butlletí del Mig Any

  Altres notícies

  El passat divendres 30 de gener, a les 20:45 hores, es va presentar el Butlletí Informatiu del Mig Any Fester 2015. L’acte va ser a càrrec del vocal de la junta de govern de la Societat de Festers, Jose Luis Azorín qui va informar sobre el contingut del butlletí. Est inclou els saludes de l’alcalde Jorge Rodriguez, del president Michel Aliaga i dels càrrecs de 2015. L’exemplar, a més, conté les últimes notícies relacionades amb el món de la festa morocristiana i el programa del Mig Any. Entre els actes ressenyats, inclou les obres que s’interpretaran en els concerts que se celebraran en el teatre Echegaray. El diumenge 15 de febrer serà el torn de l’actuació de l’Agrupació musical d´Ontinyent, el director convidat de la qual serà Don Victor Vallés i el concert del dia 22 serà a càrrec de la Unió Artística musical en el qual es presentaren els càrrecs d’enguany a la població. A l’acte de presentació del butlletí van assistir els capitans, ambaixadors, abanderats i primers Tro.

  Una gran novetat que hi ha destacar és que per primera vegada es pot consultar en format digital a través de l’enllaç: http://morosycristianos.eu/docs/migany Igual que ve acompanyat de l’anomenada realitat augmentada, que podem gaudir utilitzant l’aplicació Clickar.

  El president va lliurar el primer exemplar a Rebeca Torro representant de les autoritats civils i que va acudir en nom de Jorge Rodriguez. Posteriorment es va lliurar a la resta d’autoritats civils i als càrrecs que representen a les 24 comparses d’aquestes festes de 2015.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El PSOE d’Albaida alerta sobre la pèrdua de més de 300.000€ en subvencions

  En el marc de l'últim ple celebrat el 28 de novembre, l'agrupació socialista d'Albaida ha exposat la crítica situació...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -