28/02/2024 - 23:23
Més

  L’espectacle “Els Güendos del Nadal” acompanyarà l’encesa de l’arbre nadalenc

  Altres notícies

  Un espectacle de dansa i música titolat “Els Güendos del Nadal” acompanyarà aquest el proper divendres 2 de desembre l’encesa de l’arbre de Nadal d’Ontinyent Il·lusiona, a la Plaça de la Concepció de la ciutat. L’espectacle, que recorrerà els carrers de Maians i Gomis fins a arribar a la plaça de la Concepció, tindrà lloc des de les 19:30 hores i comptarà amb la participació del ballet de l’Escola de Dansa Ópera, introduïnt la figura dels “Güendos”, personatges de la tradició oral valenciana vinculats a la celebració del Nadal.

  El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, explicava que “Ontinyent Il·lusiona comptarà amb activitats comercials, culturals i tradicionals que ompliran un any més la programació de les festes de Nadal a Ontinyent amb l’objectiu de fer eixir la gent al carrer i de dinamitzar el comerç local. El Festival de Circ i Teatre al Carrer, el nou Mercat de Nadal, la Cavalcada de Reis, l’animació o els tallers infantils animaran els carrers de la nostra ciutat per tal de viure el Nadal amb il·lusió”.

  A més a més, afegia, “tindrem la campanya Comprar en Nadal a Ontinyent té premi, que animarà a fer les compres d’estes dates en el comerç local i guanyar premis. De totes estes accions anirem donant detalls a les properes setmanes, però el primer pas i tret d’eixida va a ser l’encesa de l’arbre amb aquest espectacle que animem a gaudir a veïnat i visitants d’altres localitats”.

  L’espectacle de dansa i música donarà pas a l’encesa de l’arbre de Nadal, un pi d’alumini de 8’5 metres d’alt i 2’8 metres de diàmetre amb microbombetes de llum LED de colors, coronat amb una estrella de 1 metre a la punta, i amb un consum molt reduït de 880w.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  L’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent iniciarà esta setmana la nova temporada al Teatre Echegaray

  El primer concert serà dissabte que ve dia dos de març a les 19.30 hores amb un concert amb obres de Falla, Turina, Rimski-Kórsakov i Ravel
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -