12/06/2024 - 21:35
Més

  Visita guiada a Ontinyent als participants del XII Rally de Cotxes Antics

  Altres notícies

  Ontinyent acollia aquest matí una nova edició del Rally de Cotxes Antics que cada any organitza el Club Motor Clàssic Ontinyent, i que enguany comptava amb una important novetat: els vehicles participants al Rally s’han centrat en passejar exclusivament pels carrers d’Ontinyent, i els seus conductors han pogut gaudir d’una visita guiada organitzada per l’Ajuntament.

  Amb quasi una quarentena de cotxes d’època, el carrer Major ha estat l’espai escollit, junt amb la Plaça de Sant Domingo, per a reunir l’exhibició d’estos vehicles, entre els quals s’incloïen Jaguar de l’any 1962,  un Morris Minor de l’any 70, dos vehicles Mercedes descapotables dels anys 60 i 70 o un Cadillac de la dècada dels 60. Tot i que la majoria dels cotxes estaven datats en estes dècades, també es comptava amb vehicles notablement més antics, destacant en aquest sentit un Ford Model A de l’any 1928, és el cotxe més antic de la concentració.

  Quant a la visita guiada pel barri de la Vila que ha organitzat la regidoria de Turisme d’Ontinyent per als participants, des de l’àrea que coordina l’edil Joan Sanchis s’organitzava després de la concentració un recorregut que incloïa la Casa de la Cultura, el Museu Fester i el Palau de la Vila. A esta visita guiada s’ha comptat amb la presència de l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, qui també estava present a l’exposició de vehicles, i que acudia acompanyat dels regidors Rebeca Torró i Joan Sanchis.

  Tot seguit la comitiva s’han desplaçat a una carnisseria local, on s’ha preparat una degustació amb embotits tradicionals d’Ontinyent i, finalment, ha tingut lloc un dinar de germanor en un conegut restaurant de la ciutat.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -