20/05/2024 - 5:45
Més

  L’ajuntament d’Ontinyent oferirà vals-descompte perquè les persones amb menys ingresos puguen reservar cadires per a l’Entrada de Moros i Cristians

  Altres notícies

  L’Ajuntament d’Ontinyent  estendrà vals-descompte als veïns i veïnes amb menys ingressos per poder reservar en condicions avantatjoses les seues cadires per a veure l’Entrada de Moros i Cristians del proper dia 21 d’agost. Concretament, per a tots els jubilats i pensionistes, aturats i persones amb diversitat funcional amb ingressos mensuals familiars inferiors a 648’60 euros mensuals que desitgen presenciar l’Entrada, l’Ajuntament estendrà vals-descompte per valor de 5 euros a canviar en la Societat de Festers, havent d’abonar la diferència respecte del preu total. No es donaran vals per als fills i filles majors de 16 anys.

  Aquestos vals es donaran des del dia 3 i fins el 10 d’agost, en horari de 10:00 a 14:00 hores, al departament de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Ontinyent, on s’haurà de presentar la corresponent documentació que acredite la situació per la qual es demana l’ajuda.

  El coordinador de l’àrea de Política per a les Persones, Jaime Peris, assenyalava que amb esta iniciativa, des del Govern d’Ontinyent “volem col·laborar per facilitar el gaudi de les festes a aquells que tenen més dificultats. Els Moros i Cristians són un dels nostres principals elements distintius com a poble, el dia de l’entrada és molt especial per a moltes persones, i volem ajudar a que tots i totes puguen gaudir-lo independentment de les seues circumstàncies econòmiques”, destacava.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -