Ontinyent oferix un nou Curs de Monitor de Temps Lliure

El Consell Local de la Joventut d’Ontinyent llança, un any més, el curs de Monitor/a d’activitats de Temps Lliure Educatiu, Infantil i Juvenil, que organitza junt a l’Ajuntament d’Ontinyent i l’IVAJ-Generalitat Jove, amb la finalitat de oferir una formació que siga d’utilitat per als joves ontinyentins.

Els curs era presentat al Col·legi Carmelo Ripoll, on té lloc l’Escola d’Estiu, en un acte que comptava amb la presencia del Coordinador de l’àrea de Política per a les Persones, Jaime Peris; el regidor d’Educació, Óscar Borrell, i la regidora de Joventut, Katty Ushiña, que coincidien en  destacar que “estos cursos poden ajudar als i les joves a trobar feina, en capacitar-los per a poder treballar en l’educació i l’oci en el temps lliure, amb eixides com, per exemple, les escoles d’estiu”. Des del Govern d’Ontinyent s’ha incidit en la voluntat “de seguir fomentant amb estes i altres accions la formació entre els joves de cara a ampliar el seu ventall d’oportunitats laborals”.

La tècnica del CLJO, María Fuset, explicava que aquest curs, que està degudament homologat per l’IVAJ, serà impartit per l’escola EAJEF del 17 d’octubre de 2015 al 23 de gener de 2016 i tindrà lloc al Poliesportiu Municipal de la ciutat. L’objectiu es capacitar als participants per a organitzar, dinamitzar i avaluar activitats de temps lliure educatiu, dirigides a la infància i la joventut. L’únic requisit a complir per a poder realitzar la formació, és tindre 18 anys (o bé, complir-los abans de finalitzar el curs). El seu cost serà de 190€ i tindrà una durada de 310 hores, constituïdes per 150 hores lectives i 160 de pràctiques, que s’impartiran els dissabtes de 9h a 14h i de 16h a 21h.

El termini de preinscripció s’obrirà per als interessats de l´1 d’agost fins al 12 d’agost en horari d’estiu, i de l´1 al 25 de setembre, en horari habitual. Per a poder formalitzar la preinscripció caldrà portar una fotocòpia del DNI, una foto format carnet i el full d’inscripció al CLJO, ubicat al Carrer Jaume I el Conqueridor, 13 baix.

La matrícula es realitzarà per ordre de preinscripció, fins a omplir l’aforament del curs, a les mateixes instal·lacions del CLJO del 28 al 30 de setembre (de 19h a 20.30h), on s’abonarà el pagament en efectiu a l’EAJEF.

Per a ampliar informació o descarregar el cronograma i el full d’inscripció es podrà consultar la web del CLJO: www.joventutontinyent.com

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Ines Ferri

Ines Ferri
Sóc un projecte de comunicadora, graduada en Comunicació Audiovisual per l'UPV. Amant del periodisme d'investigació. "És impossible no comunicar".

També pot interessar-te

L’IES Jaume I d’Ontinyent impartirà el cicle Formatiu de Grau Mitjà de Fabricació i Ennobliment de Productes Tèxtils

L’IES Jaume I d’Ontinyent suma el cicle Formatiu de Grau Mitjà de Fabricació i Ennobliment …