11/08/2022 - 17:32
IniciCulturaAgullent gaudirà d'un estand al Centre Cultural la Beneficiència el proper cap...

Agullent gaudirà d’un estand al Centre Cultural la Beneficiència el proper cap de setmana

El patrimoni històric, cultural i natural d’Agullent i els seus atractius turístics seran els protagonistes de l’estand promocional que durant el cap de setmana del 8 i 9 d’agost  s’instal·larà al Centre Cultural la Beneficència de València. Des d’aquesta institució de la Diputació s’han programat unes matinals culturals, que tenen com a objectiu fomentar el patrimoni cultural dels municipis de la província, i Agullent ha estat invitat a participar-hi.

Cada dissabte de 12 a 14 . i diumenge de 10 a 14 h es du a terme en un dels patis de Centre Cultural La Beneficència uns tallers dirigit als més menuts, on poden treballar i enfortir les seues capacitats artístiques pintant manualitats de cartó, que reproduixen figures i elements directament vinculats al patrimoni cultural dels municipis de la província de València. Coincidint amb la presència d’Agullent a la Beneficència el 8 i 9 d’agost, els xiquets i xiquetes que participen als tallers coneixeran a través de les manualitat l’ermita de Sant Vicent Ferrer d’Agullent i el Fornet de la Neu, una cava de neu de xicotetes dimensions del XV-XVI que és visitable.

Aquesta programació cultural dedicada als menuts, es complementarà amb el muntatge d’un estand amb informació del municipi d’Agullent, on s’informarà específicament de temes de turisme, cultura i publicacions.

Des de la regidoria de Turisme d’Agullent s’ha considerat interessant acceptar la proposta de l’Àrea de Cultura de la Diputació de València, i així doncs el cap de setmana del 8 i 9 d’agost el municipi invitat a la Beneficència serà Agullent. “Des de l’Ajuntament d’Agullent estem fent un intens treballs per a donar-nos a conèixer com a destí turístic, i hem considerat que la nostra presència a la Beneficència serà una bona oportunitat per arribar al públic de València capital”, comenta Beatriz Albert, regidora de Turisme.

Ines Ferri
Ines Ferrihttp://www.tvdigitalontinyent.com
Sóc un projecte de comunicadora, graduada en Comunicació Audiovisual per l'UPV. Amant del periodisme d'investigació. "És impossible no comunicar".
Articles relacionats
Continue to the category

1 COMENTARI

  1. Me dirijo al ayuntamiento de Ontinyent,para comunicarles el olvido de un artista de este pueblo.
    don Robert Roca Cerda, nacido en ONTINYENT el 19 de Diciembre de 1892,estudio en Valencia y mas tarde en Madrid compaginando sus estudios con su trabajo en el taller de Mariano Benlliure,entre sus obras esta la estatua de Palas Atenea en Valencia en la AVD,Blasco ibañez junto a la facultad de medicina,en Tobarra Albacete una escultura de San Roque y el la villa de Alacuas una imagen de Santa Cecilia entre otras obras,pido que su memoria no se extinga con el tiempo y hagan una calle en su memoria

Comments are closed.

- Advertisment -

Popular

Comentaris recents