21/06/2024 - 1:00
Més

  Agullent gaudirà d’un estand al Centre Cultural la Beneficiència el proper cap de setmana

  Altres notícies

  El patrimoni històric, cultural i natural d’Agullent i els seus atractius turístics seran els protagonistes de l’estand promocional que durant el cap de setmana del 8 i 9 d’agost  s’instal·larà al Centre Cultural la Beneficència de València. Des d’aquesta institució de la Diputació s’han programat unes matinals culturals, que tenen com a objectiu fomentar el patrimoni cultural dels municipis de la província, i Agullent ha estat invitat a participar-hi.

  Cada dissabte de 12 a 14 . i diumenge de 10 a 14 h es du a terme en un dels patis de Centre Cultural La Beneficència uns tallers dirigit als més menuts, on poden treballar i enfortir les seues capacitats artístiques pintant manualitats de cartó, que reproduixen figures i elements directament vinculats al patrimoni cultural dels municipis de la província de València. Coincidint amb la presència d’Agullent a la Beneficència el 8 i 9 d’agost, els xiquets i xiquetes que participen als tallers coneixeran a través de les manualitat l’ermita de Sant Vicent Ferrer d’Agullent i el Fornet de la Neu, una cava de neu de xicotetes dimensions del XV-XVI que és visitable.

  Aquesta programació cultural dedicada als menuts, es complementarà amb el muntatge d’un estand amb informació del municipi d’Agullent, on s’informarà específicament de temes de turisme, cultura i publicacions.

  Des de la regidoria de Turisme d’Agullent s’ha considerat interessant acceptar la proposta de l’Àrea de Cultura de la Diputació de València, i així doncs el cap de setmana del 8 i 9 d’agost el municipi invitat a la Beneficència serà Agullent. “Des de l’Ajuntament d’Agullent estem fent un intens treballs per a donar-nos a conèixer com a destí turístic, i hem considerat que la nostra presència a la Beneficència serà una bona oportunitat per arribar al públic de València capital”, comenta Beatriz Albert, regidora de Turisme.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Pepe Serna revalidat com a president d’ATEVAL per a una nova etapa de creixement

  En un acte ple de representants del món polític, empresarial i acadèmic, Pepe Serna ha estat revalidat com a...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -