28/03/2024 - 9:44

El Club de Natació Ontinyent s’emporta 11 medalles al Campionat Autonòmic Júnior i Absolut d’Alacant

El passat cap de setmana es va celebrar en les piscines municipals Monte Tossal de la ciutat d’Alacant el Campionat Autonòmic Júnior i Absolut. En esta edició s’han donat cita 285 nadadors i nadadores d’un total de 32 clubs de la nostra Comunitat.

El Club Natació Ontinyent va estar representat per 9 nadadors/es: Marina Colubi Vila, Carla Vidal Enguix, Marina Cots Pascual, Jennifer Mabel Betancourt Valencia, Laura Cubells Meseguer, Kristina Emilova Kirilova, Teresa Albiol Beneyto, Víctor Cabanes Asensio i Alex Sanz Leal.

En categoria Absoluta es van aconseguir un total de 6 medalles (3 d’or, 1 de plata i 1 de bronze); Carla Vidal va aconseguir el títol de Campiona Autonòmica Absoluta en les proves de 400m estils, 200m braça i en 400m lliures i medalla de bronze en els 1.500m lliures; Kristina Emilova es va proclamar Subcampiona Autonòmica en la prova de 200m braça, va aconseguir la 5a posició en els 100m braça, la 9a posició en els 50m braça i la 11a posició en els 200m estils; altres resultats van ser, Laura Cubells 4a posició en els 100m papallona, 5a posició en els 100m lliures, 6a posició en els 50m lliures i 8a posició en els 50m papallona; Teresa Albiol va obtindre la 5a posició en els 400m estils, la 9a posició en els 200m estils, la 10a posició en els 200m esquena i la 14a posició en els 50m braça; Marina Cots 8a posició en els 1.500m lliures, 9a posició en els 200m lliures, 13a posició en els 400m lliures i 17a posició en els 800m lliures; Marina Colubi va aconseguir la 11a posició en els 50m papallona, la 20a posició en els 100m papallona i la 29a posició en els 200m estils. En categoria masculina Victor Cabanes va aconseguir la 13a posició en els 50m lliures i la 17a posició en els 100m lliures; Alex Sanz va finatlizar en la 17a posició en els 400m estils.

El Club de Natació Ontinyent ha volgut destacar el campionat de l’equip de relleus femení que va aconseguir uns excel·lents resultats en la categoria Absoluta, medalla de bronze en la prova de 4x200m lliures, la 4a posició en 4x100m lliures, 6a posició en els 4x50m lliures i 4x100m estils i la 7a posició en 4x50m estils.

En la classificació final per equips en categoria absoluta femenina es va aconseguir la 4a posició i en categoria masculina la 20a posició.

En categoría Júnior es van aconseguir un total de 5 medalles (1 d’or, 2 de plata i 2 de bronze); Laura Cubells es va proclamar Campiona Autonòmica Júnior en la prova de 100m papallona, Subcampiona Autonòmica Júnior en les proves de 50m i 100m lliures i medalla de bronze en els 50m papallona; Marina Cots també va realitzar un excel-lent campionat obtenint la medalla de bronze en la prova dels 200m lliures, i aconseguint la 9a posició en les proves de 400m i 800m lliures; Jennifer Mabel Betancourt va aconseguir els siguients resultats, 11a posició en 50m esquena, 14a posició en els 400m estils, 18a posició en els 200m esquena i la 19a posició en els 100m esquena.

En la classificació final per equips en categoria júnior femenina es va aconseguir la 6a posició.

Ara Teresa Albiol i Kristina Emilova, viatjaran a Sabadell, Piscina Municipal Can Llong, el pròxim dia 3 de agost a disputar el XXXVII Campionat d’Espanya Infantil d’Estiu, on esperem que puguen continuar millorant els seus marques, quallar una bona actuació i tancar esta excel-lent temporada.

Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa