23/03/2023 - 11:12
Més
  IniciCulturaL'Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent va obrir una de les temporades més especials...

  L’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent va obrir una de les temporades més especials amb un repertori popular i de molta qualitat

  El passat 11 de març, el teatre Echegaray d’Ontinyent, va ser testimoni, en el primer concert de la seua formació resident, del que es preveu que serà una temporada històrica de l’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent, amb motiu del XX aniversari. Un concert que portava per títol “Música per a l’escena”, que va destacar per un repertori popular i de molta qualitat, meravellant a tots els present i que una vegada més va posar de manifest la importància de continuar recolzant un projecte formatiu amb 20 anys d’història que dóna l’oportunitat de créixer a centenars de joves d’Ontinyent, de la Vall d’Albaida i de tota la Comunitat Valenciana.

  Lluís Muñoz, codirector d’AD LIBITUM ressaltava que “aquesta temporada és especial, ja que estem en el XX aniversari de l’Orquestra. Vint anys d’un projecte que és hui una realitat gràcies a tots els que amb la seua aportació ens ajuden a continuar creixent”.

  Este primer concert va estar dirigit pel director de caràcter internacional Enrique Parreño,
  el qual abans de començar el concert afirmava que estàvem davant un cavall guanyador, “un viatge a través de la música per a l’escena que estic convençut que farà gaudir al públic igual que hem gaudit nosaltres preparant-lo”

  Cal destacar que en aquesta temporada es rescata la iniciativa de “Un café amb el director”. Una tertúlia prèvia al concert en la qual una representació dels patrocinadors, es reuneix amb els responsables del projecte, el director convidat i els solistes per a conéixer-se, acostar-se al dia a dia de l’orquestra, conéixer de primera mà el programa i donar l’oportunitat d’endinsar-se darrere de l’escena a tots aquells que fan possible aquest projecte.

  LLuís Muñoz des d’AD LIBITUM aprofitava per a donar les gràcies i ressaltar que, “aquest projecte és possible gràcies a Caixa Ontinyent, a l’Ajuntament del mateix poble i a totes les empreses i particulars que cada temporada fan de mecenes dels músics de l’orquestra a través dels abonaments anuals i que ens ajuden a arribar molt més lluny del que podríem sense ells”

  El pròxim concert, un dels més esperats per ser tribut a un dels grans músics valencians, tindrà lloc el pròxim 16 de juny i portarà com a nom “Nino Bravo Simfònic”. Un concert molt esperat l’any del 50 aniversari de la mort del cantant i que per a aquell que vulga assistir, encara és a temps de fer-ho abonant-se als pròxims 3 concerts per 34€.

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital

  FER UN COMENTARI

  Introduïu el vostre comentari.
  Introduïu el vostre nom aquí

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  El més llegit