13/05/2024 - 0:20

Mari Carmen i Rosa Baldó primera i tercera a la cursa de la dona d’Ontinyent

El passat diumenge 12 de març es va disputar una nova edició de la Cursa de la Dona a Ontinyent, amb gran èxit de participació. Més de 1000 dones inscrites prengueren part en la prova que sobre una distància de 5 quilòmetres va recórrer els carrers d’Ontinyent. A més de ser una festa esportiva, participativa i reivindicativa també era una prova competitiva i les veteranes atletes del CAVAOntinyent-Stocklogistic Mari Carmen i Rosa Baldó demostraren que encara conserven intacte el seu talent natural que es va portar a ser atletes d’èlit i aconseguiren el primer i tercer lloc de la prova. A més, cal destacar també el desé lloc de la general i primer lloc de la categoria juvenil d’Alma Pascual, la qual també aconseguia el tercer lloc en la categoria aleví de la Volta a Peu a Palomar, celebrada divendres 10 de març.

Joves promeses i equips adults del Club Triatló Ontinyent sobresurten al Triatló de Bétera

🏊‍♂️🚴‍♀️🏃‍♂️ Gran actuació dels nostres triatletes aquest cap de setmana al Triatló de Bétera! Amb representació en totes les categories i destacables resultats en la Lliga de Clubs. Felicitats a tots els participants!