L’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent posarà música al 350 aniversari de l’Ermita de Sant Esteve

0

L’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent oferirà un concert ‘Homenatge a Sant Esteve’ organitzat per l’Associació de Llumeners de Sant Esteve amb motiu del 350 aniversari de l’ermita. Un concert fora de l’abonament de la temporada de l’orquestra que tindrà lloc el diumenge 5 de juny a les 12:00 h. al Teatre Echegaray.

Baix la direcció de Saül Gómez el concert girarà al voltant dels elements de la natura que caracteritzen la Serra Grossa, més coneguda com La Solana, on s’ubica l’Ermita de Sant Esteve.

Elements com ara el foc, el vent, les tronades o la muntanya, que es veuran reflexats en obres com el 3º moviment de la 6º Simfonia de Beethoven, anomenat La Tempesta, en Les 4 estacions de Vivaldi, Nota al foc de Manuel de Falla, Focs d’artifici de Haendel, En la gruta del rei de la muntanya de Edvard Grieg, o l’estrena d’Avern de Saül Gómez.

Estrena d’Avern, de Saül Gómez
Avern és l’obra escrita per Saül Gómez per encàrrec de l’Associació de Llumeners de Sant Esteve per commemorar el 350 aniversari d’aquesta ermita del segle XVII. Una obra que condensa els elements naturals típics d’aquesta zona que separa Ontinyent de Moixent i al voltant dels quals gira el concert.

Publicitat