Castelló de Rugat acollirà el 28 de maig la XXVI Diada Musical de la Vall d’Albaida

0

17 anys després, la Diada Musical de la Vall d’Albaida torna a Castelló de Rugat, que ja va acollir la seua 9a edició en 1999. Dissabte 28 de maig se celebrà la XXVI Diada Musical de la Vall d’Albaida que es presentarà el pròxim 20 de maig a les 20 hores a l’Auditori de la Unió Musical Benicadell en el qual es donarà a conèixer també el cartell d’enguany i el programa d’actes complet.

Des de les 17 hores i fins a les 19:12, quan eixirà l’amfitriona, 33 societats musicals de 25 pobles de la comarca desfilaran pels carrers de Castelló de Rugat. Tot seguit, actuarà la València Brass Band dirigida per Enrique Alborch i, eixa nit, hi haurà torrada de germanor, per  la qual s’han tret tíquets a 3€, i orquestra.

El conseller de Cultura de la Mancomunitat i músic, Fede Vidal, ha agraït l’esforç de la Unió Musical Benicadell i de l’Ajuntament de Castelló de Rugat «perquè els amfitrions són l’autèntic motor de la Diada Musical de la Vall d’Albaida, una cita cultural que vertebra i reuneix els pobles de la comarca per la qual cosa hem de fer-los costat des de la Mancomunitat»

Publicitat