L’escriptor Santiago Posteguillo presenta el seu últim llibre a la Sala Gomis d’Ontinyent

0

L’exitós autor valencià de novel·la històrica Santiago Posteguillo presentava ahir dijous a la Sala Gomis d’Ontinyent el seu últim llibre, “La legión perdida”, amb el que tanca la seua “Trilogia de Trajano” dedicada el primer emperador hispà de la història de Roma.

L’acte, al que van assistir més de 100 persones, va estar coorganitzat per l’Ajuntament i el Club de Lectura d’Ontinyent, estant l’autor acompanyat pel regidor de Cultura, Àlex Borrell, i el llibreter Ximo Soler. Tots dos van posar de relleu l’interés de dur a Ontinyent a un escriptor com Posteguillo “per donar als lectors i lectores una oportunitat única d’interactuar amb ell i conèixer de primera mà més detalls de la seua obra”.

Santiago Posteguillo, filòleg, lingüista, doctor europeu per la Universitat de València, I Premi de les Lletres Valencianes, va publicar en 2006 la seua primera novel·la, “Africanus: el hijo del cónsul”, la primera d’una trilogia sobre “Escipión el Africano” amb Ediciones B que va arribar a més de 500.000 lectors. Amb la seua nova trilogia ha continuat amb aquesta estela d’èxit de la ma de l’editorial Planeta, primer amb “Los asesinos del emperador”, “Circo Máximo. La ira de Trajano”, i ara “La Legión perdida” tots tres als primers llocs dels rànkings de vendes a diversos països.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Publicitat