Les rutes teatralitzades de Cervino inicien les festes de Moros i cristians

Els pròxims dies 19 i 21 d’agost tornarà a celebrar-se una ruta teatralitzada sobre la figura de l’autor de les ambaixades de Moros i Cristians, Joaquín José Cervino. Aquesta activitat està inclosa dins de la programació del “Any Cervino”, que commemora el 200 aniversari d’aquest il·lustre ontinyentí i servirà com a prèvia de la Setmana Gran de Moros i Cristians.

La ruta, organitzada per l’Ajuntament d’Ontinyent, la Societat de Festers i l’associació Saber i Contar (Asaico), té com a objectiu posar en rellevància la figura de Cervino i donar-la a conèixer d’una forma divertida i original. D’aquesta manera, l’activitat comptarà la vida de Cervino en els diferents punts de la ciutat on es va criar, continuant el fil argumental dels versos de l’ambaixada per açò.
A pesar que l’assistència a dues rutes és gratuïta és necessari realitzar una reserva, ja que les places de cada funció són limitades. Per açò, es deurà cridar o enviar un whatsapp al telèfon 610 741 299, enviar un email a info@saberycontar.com o acudir qualsevol matí a la Casa de la Cultura-Palau dels Barons de Santa Bárbara.

Cal recordar que des del passat 21 de juliol i fins al 9 de setembre, la Casa de la Cultura acull una mostra dedicada a Cervino amb 15 panells explicatius en el que es narra la seua infantesa, la seua vida en Madrid o el seu llegat literari, entre altres coses. A més, l’exposició compta amb diversos elements com poemes inèdits, llibres escrits per ell i cartes personals.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Aprovat per unanimitat demanar el reforçament de l’atenció primària a la ciutat

L’Ajuntament d’Ontinyent aprovava aquest dijous per unanimitat de tots els grups polítics (La Vall Ens …