12/04/2024 - 13:16
Més

  Torna un any més la Comparsa Alternativa

  Altres notícies

  Un any més arriba la més excèntrica de les comparses, intermitent i alhora constant la Comparsa Alternativa. Aquest any, com no podia ser d’altra manera tornen per al dia dels Alardos amb més ganes que mai.

  comparsa alternativa-1Com en anteriors ocasions, la iniciativa de la comparsa està pensada per a totes i tots, una trobada per a acudir amb els amics i amigues, coneguts i perduts (dels que sols veus en festes)  i hi haurà diversos “packs” adaptables a les possibilitats de cadascú; recordeu que està obert que tothom acudixca amb la disfressa de casa a fer comboi.

  Aquest any les activitats  es concentraran en el dia 22 d’Agost, en que celebrarem el ja tradicional sopar de Comparsa, al que seguirà la  desfilada cap a la “zona d’èxtasi de la festa”. No obstant, durant el mes d’Agost es construirà de manera participativa una carossa que acompanyarà la desfilada el dia dels alardos i que serà el centre d’avituallament de la Comparsa.

  Per altra part, s’ha obert una votació al Facebook fins al 30 de Juliol ( https://www.facebook.com/events/1375071432713459/?fref=ts) per elegir quina serà la disfressa en per al 22 d’Agost.

  La Comparsa Alternativa és una Comparsa oberta a Totes i tots els que vullguen participar (majors de 18 anys), i que entenguen que la festa és de tots i per a tots!

  Per a apuntar-se envieu un correu a comparsalternativa2013@gmail.com amb el vostre nom.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El Grup Socialista d’Ontinyent Es Mobilitza per Protegir el Valencià en l’Educació Davant del Consell

  El grup socialista porta al ple una moció per defensar el valencià a les aules davant la proposta de llei de PP-Vox.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -