La Federació escull el trinquet d’Ontinyent per a la final del trofeu autonòmic de raspall

0

Les finals del XVIIIé Campionat Autonòmic de Raspall Parelles-Trofeu Diputació de València, que anaven a disputar-se aquest cap de setmana al trinquet de Moixent, finalment es jugaran en el trinquet d’Ontinyent.

El regidor d’esports, Óscar Borrell, ha agraït a la Federació de Pilota que haja elegit Ontinyent com a seu d’estes finals, “un municipi on creguem en la pilota i on esta aposta l’hem materialitzada en fets, com ara les reformes fetes al trinquet després de 30 anys sense cap actuació, o el treball conjunt amb el Club de Pilota per posar en marxa les Escoles Esportives Municipals de pilota”, assenyalava. Seran un total de nou les partides que es juguen entre dissabte i diumenge, reunint al voltant de mig centenar dels millors pilotaris valencians en la modalitat reina de raspall.

El programa de dissabte començarà a les 10 h amb la final de 4ª femenina (CPV Bicorp C – CPV Meliana C); seguint a les 11 amb la final 3ª de femenina (CPV Bicorp B – Ajunt. Beniparrell D); a les 12 final 4ªA masculina (CPV Xeraco B – CPV Alqueria d’Asnar A); a les 15 final Juvenils (CPV Genoves – Invertir Bolsa Fenollet) i a les 16 la final de 3ª masculina (30 i Val Real de Gandia A – CPV Gavarda C). Diumenge les partides seran a les 10:30 (final 1ª femenina, Ajunt. Beniparrell A – CPV Rafelbunyol); 11:30 (final 1ª masc.: CPV Xeraco A – CPV Rafelbunyol A); 15 (final 2ª femenina, Ajunt. Beniparrell C – CPV Borbotó B) i 16 h. ffinal 2ª masc.: CPV La Vall B – CPV Canals A).

Cal recordar que per celebrar la reapertura del trinquet i la seua nova imatge se celebrarà una partida commemorativa en gener, que disputaran professionals, veterans i altres joves que estan despuntant a Ontinyent. Més endavant, en febrer, la ciutat acollirà les finals del campionat de Raspall de la Mancomunitat de Municipis de La Vall d’Albaida, on participaran prop de 350 jugadors, en 9 categories i 11 pobles de les comarques centrals.

Font: Ajuntament d’Ontinyent