22/02/2024 - 1:30
Més

  “Les Irréels” viatgen des de França a la Vall d’Albaida en la tercera jornada de la Mostra de Titelles

  Altres notícies

  “Les Irréels” formen un poble paral·lel als humans, no se sap si són una civilització mil·lenària, una tribu futurista o una espècie desconeguda. De la mà de la companyia francesa Créature, aquests personatges viatjaran aquest dissabte fins al Palau de la Vila d’Ontinyent, dins de la programació de la 34 Mostra Internacional de Titelles a la Vall d’Albaida (MIT).

  La tercera jornada de la MIT començarà a les 11:00h a la Biblioteca de l’Olleria amb el taller “L’ànima de les coses” impartit per Alberto Celdrán de Fàbrica de Paraules. De vesprada, la mostra continuarà a Albaida amb la companyia Cal y Canto, la qual realitzarà una doble sessió al Jardí del Palau de la seua obra “Lost Dog”; serà a les 17:00 i a les 18:30h.

  “Les Irréels” hi estaran a Ontinyent de 17:30 a 20:30h. Concretament es comptarà amb la presència de l’amanyagadora d’infància, el somniador d’amics imaginaris i el caçador de terrors. Els tres personatges interactuaran amb el públic al Palau de la Vila, un espai que s’incorpora per primera vegada com escenari de la Mostra. Aquesta representació, pensada per a tots els públics, va ser guardonada amb el Premi FETEN 2018 al Millor Espectacle en espai no convencional.

  Aquestes no seran les úniques cites de la MIT per al dissabte. A les 18:00h, la Casa de la Cultura d’Alfarrasí acollirà una nova actuació de La Canica amb “Historia de un calcetín”. Després, a les 19:00h, la Mostra oferirà un total de 5 opcions diferents: al Teatre Goya de l’Olleria hi estarà la companyia Arbolé amb l’obra “Veoleo”; al Teatre Echegaray podrem gaudir de l’espectacle guanyador de l’últim Premi FETEN al Millor Espai Escènic, ”Estrella” de Marie de Jongh, una companyia que es defineix per fer teatre infantil per adults i teatre d’adults per a xiquets; l’Auditori Josep Mª Bru d’Agullent acollirà l’obra “En la cadiera” de Viridiana; “Siete Cabritillos” de Los Claveles hi estarà en aquesta ocasió a la Casa de la Cultura de Fontanars dels Alforins; i finalment, Fàbrica de Paraules representarà “Soñando el mundo” a l’Auditori Municipal del Ràfol de Salem.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  “Ontinyent Participa” rep 20 propostes en les primeres hores de la seua nova edició

  La fase propositiva que començava aquest dilluns es perllongarà fins al 4 de març
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -