20/06/2024 - 23:58
Més

  La ONCE dedicarà un cupó a Nino Bravo

  Altres notícies

  La petició realitzada pel Museu Nino Bravo i l’Ajuntament d’Aielo de Malferit, ha estat recolzada per l’Organització Nacional de Cecs Espanyols mitjançant el compromís de dedicar, amb motiu del 40 aniversari de la mort de Nino Bravo, el cupó del diumenge 21 abril de 2013 a Nino Bravo.

  Els cinc milions de cupons que s’editessin, es distribuiran a tot Espanya a través dels 21.000 venedors que l’organització té repartits per tot el país. Aquest fet suposa una important promoció per a la localitat natal de Nino Bravo i el Museu dedicat a mantenir viva la seva memòria.

  L’alcalde, José Luis Juan Pinter, ha mostrat la seva satisfacció per la notícia: “Nino Bravo és una de les figures més importants i reconegudes del nostre poble, fins i tot a nivell internacional i aquest cupó significa posar en valor i reconèixer la trajectòria professional, la qualitat artística i personal de Nino Bravo. Un artista que amb la seva veu i les seves cançons continua avui, 40 anys després de la seva mort, despertant sentiments, passions i records, més enllà del pas del temps i de les modes “nino-bravo7007

  “Així mateix només tinc paraules d’agraïment i reconeixement per l’ONCE tant per les atencions que ens ha prestat com per la importantíssima tasca social que realitza, atenent les necessitats de les persones amb diverses discapacitats”.

  L’Ajuntament, a través del Museu Nino Bravo i en col · laboració amb l’ONCE, organitzés una sèrie d’actes amb motiu de l’edició del cupó que es desenvoluparan al llarg del mes d’abril de 2013

  Així mateix, s’està estudiant la possibilitat d’adaptar la col · lecció permanent dedicada al cantant, mitjançant l’edició en llenguatge Braille de part del material exposat, millorant així l’accessibilitat a les persones amb discapacitat visual i adaptadola a les seves necessitats.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Pepe Serna revalidat com a president d’ATEVAL per a una nova etapa de creixement

  En un acte ple de representants del món polític, empresarial i acadèmic, Pepe Serna ha estat revalidat com a...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -