AD Libitum i Blanc&Negre fusionen música i cuina temàtica amb “Íntim2.0”

0
Detall del cartell de "Íntim2.0"

Després de l’èxit de la innovadora iniciativa ‘Íntim’ organitzada per AD LIBITUM i Blanc&Negre que va tindre lloc a l’estiu, i en resposta a la demanda del públic, Íntim2.0 torna amb novetats. Si be a nivell musical, segons indicava Lluís Muñoz d’AD LIBITUM, “la proposta inclou el classicisme del piano, l’essència del flamenc, una nit de boleros i el romanticisme del violoncel amb grans músics del panorama nacional”; a nivell gastronòmic, en paraules de Fernando Esteve de Blanc&Negre, “la proposta s’ha evolucionat amb cuina temàtica acorde a la proposta musical de cada concert”.

D’aquesta manera, el 20 d’octubre, l’actuació de la pianista Sayuri Akimoto, concertista als EE.UU i Espanya, estarà maridada amb un sopar japonès. El 27 d’octubre el concert d’Isabel Julbe, polifacètica cantaora i ballaora flamenca, i el guitarrista Kike Naval, estarà acompanyat d’un sopar a base de tapes típiques del Sur. El 3 de novembre Marina Damer, que ha estat telonera de El Pescao i finalista de Tú si que vales i ha col·laborat amb Sole Jiménez de Presuntos Implicados, i el guitarrista Alberto Alba oferiran una nit de boleros acompanyada gastronòmicament de cuina llatina i mediterrània. Per últim, el 10 de novembre, l’actuació de David Apellániz, violoncel solista de l’Orquestra de Cambra Reina Sofía i professor dels Conservatori Superior d’Aragó, i Fernando Arias catedràtic de violoncel del mateix conservatori, estarà maridada amb una cuina fusió de totes les cultures.

A més, segons destacava Esteve, els plats del menú, que té un preu total de 25€, s’aniran publicant cada setmana a la web i xarxes socials del restaurant per tal que els interessats puguen fer la reserva prèvia ja que l’aforament màxim és de 60 persones. I afegia que “la recepció tindrà lloc a les 21.30 h. per procedir a la presentació dels artistes i poder iniciar el sopar prompte per tal que no acabe més tard de les 00.00 h.”

Per últim, el regidor de cultura de l’Ajuntament d’Ontinyent, Álex Borrell, pronunciava unes paraules d’agraïment “per als organitzadors per donar continuïtat a aquesta iniciativa d’oci d’alta qualitat”.

Font: AD Libitum

Publicitat