29/03/2024 - 16:00
Més

L’ ESET Ontinet aconsegueix la victòria front al Hero Jairis

Altres notícies

Després de la parada nadalenca l’ ESET ONTINET afrontava un difícil partit davant el HERO JAIRIS, tercer classificat de la lliga, amb un planter de molta qualitat on destaca la figura de Jose David Costa, i que pretenia seguir la seva ratxa per a no perdre el fil de les primeres posicions.

L’ ESET ONTINET encarava el partit amb el convenciment de que el partit es podia guanyar i amb la necessitat de retrobar-se amb el bon joc i les bones sensacions.

El partit començà amb un domini clar de l’equip murcià. Pràcticament en tots els atacs, l’ equip pimentoner aconseguia anotar, mentre que els ontinyentins després d’executar bones jugades no aconseguien fer bona la cistella. Sols amb tirs de distancia mitjana el locals permaneixien vius al partit. Al final del primer quart el resultat era de 11-19.Eset Ontinet equip concentrat

Al segon quart l’ ESET ONTINET trobava l’equilibri i la continuïtat en l’anotació amb continues penetracions i joc interior intens. Encara que per molts minuts els ontinyentins seguien per baix en el marcador, la maquina blanc-i-blava començava a funcionar i a llevar eixes teranyines que impedien el seu correcte funcionament durant uns quants minuts. A la fi del 2º quart el resultat era 27-34.

A la represa del partit, l’ ESET ONTINET seguia treballant de valent, primer per reduir al màxim la diferencia al marcador i després per presentar una seriosa candidatura per endur-se la victòria. Amb una intensitat elèctrica, els deixebles de Fede Cloquell aconseguien, no sols, donar caça al HERO JAIRIS a l’ electrònic, sinó que li ficaren molta pressió psicològica als visitants, que sabien que estaven als peus d’una gran ona blanc-i-blava. Al final dels primers 30 minuts el marcador reflectia un 49-49.

La lluita de pissarres, les jugades ben trenades i l’emoció d’un marcador molt igualat, feren de l’últim quart un autèntic goig per als espectadors que assistiren al pavelló. El darrer quart començava amb una gran igualtat. Totes les cistelles murcianes eren respostes de forma contundent per l’ ESET ONTINET, tornant l’equilibri i la igualtat a l’electrònic. Fou als últims 5 minuts on la defensa blanc-i-blava ofegà als anotadors del Hero Jairis. Els deixebles de Fede Cloquell aprofitaven aquestes situacions per aconseguir un avantatge de 5 punts, que ben administrats serien suficients per endur-se un partit molt important. El marcador final fou 70-73.

Amb aquesta victòria, l’ ESET ONTINET aconsegueix eixir de les posicions de descens, per situar-se a 1 victòria del Roquette Benifaio.

La pròxima jornada l’ ESET ONTINET visita a el C.D.ONIL un vell conegut dels col·legials, que com ells està intentant eixir de les posicions baixes de la classificació. El Partit serà el pròxim dissabte a les 18:30 en la canxa colivenca.

Últimes notícies

La “Dansa Macabra” reuneix centenars de persones

Més de 80 persones de diferents entitats culturals locals participen en la cita cultural impulsada per l’Ajuntament