11/08/2022 - 17:43
IniciCulturaLa conferència «Ontinyent en l’obra de Fuster» dona inici aquest divendres a...

La conferència «Ontinyent en l’obra de Fuster» dona inici aquest divendres a un cicle d’actes en commemoració de l’Any Fuster a la Vall d’Albaida

Enguany es compleixen cent anys del naixement de l’escriptor Joan Fuster, i també trenta anys de la seua mort. I és per això que tant institucions públiques com entitats cíviques i socials de tot el País Valencià commemorem, durant tot aquest 2022, l’Any Fuster.

A la Vall d’Albaida, la delegació d’Acció Cultural del País Valencià (ACPV Vall d’Albaida) i l’Institut d’Estudis de la Vall d’Albaida (IEVA) estan preparant, junt amb altres entitats i persones de la comarca, un seguit d’actes commemoratius que s’inicien aquest divendres 17 de juny amb la conferència “Ontinyent en l’obra de Fuster”.

La conferència, que tindrà lloc al Centre Cultural Caixa Ontinyent a les 19:30, correrà a càrrec de l’ollerià Àngel Cano, doctor en Filologia Catalana per la Universitat de València i realitzador d’una tesi i diverses investigacions sobre la figura de Joan Fuster. La ponència tractarà sobre la relació de l’escriptor de Sueca amb la capital de la Vall d’Albaida i la presència de la ciutat en la seua obra. A més a més, l’acte comptarà amb una introducció de l’ontinyentí Ximo Urenya, que també s’encarregarà de moderar el posterior col·loqui.

Així doncs, s’inicia així aquest cicle d’ACPV i l’IEVA sobre Fuster a la Vall d’Albaida, que seguirà els pròxims mesos amb més activitats a altres localitats de la comarca.

Redacció TVDO
Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
Articles relacionats
Continue to the category
- Advertisment -

Popular

Comentaris recents