Finalitzat el termini per a participar al seté Concurs d’Escriptura Crítica Juvenil

El passat dilluns 15 a les 23.59 hores es donava per tancat el termini per a presentar els escrits de les tres categories del seté Concurs d’Escriptura Crítica Juvenil que un any més s’ha organitzat des del Consell Local de la Joventut d’Ontinyent. Aquest 2020, el CLJO ha renovat i modificat algunes de les seues activitats anuals com és el cas d’aquest concurs, el qual ha estat traslladat de finals a principis d’anys i ha vist augmentat tant els seus premis en la primera i segona categoria, com en el termini per a poder presentar els escrits. Aquest canvi es va sumar a la pandèmia provocada per la COVID-19, la qual ens ha modificat a totes i tots els nostres hàbits de vida. Tot i això, el CLJO va seguir endavant amb aquest concurs per tal de seguir donant veu respecte a temes d’actualitat al jovent ontinyentí i de voltants.

Així, des de l’assemblea del CLJO volen agrair tant a totes i tots els participants com als Centres Educatius que han format part i han participat d’aquest concurs. Des del CLJO es considera fonamental fomentar l’esperit crític en el jovent per tal d’aconseguir una societat madura i crítica, capaç de qüestionar el seu voltant i produir canvis. Com indica la seua secretaria, Blanca Díaz, “com a entitat representant i altaveu del jovent Ontinyentí, tenim l’obligació de fer sentir la veu del nostre jovent, així com fomentar la seua capacitat per poder qüestionar allò que els envolta i volen canviar. Sols així aconseguirem una societat plenament madura i democràtica.”. A aquests agraïments sumem als i les nostres col·laboradores, fonamentals per tirar endavant aquest concurs.

Els o les guanyadores de les diferents categories es donaran a conéixer a principis del mes de juliol. L’entrega de premis es veurà modificada a les indicacions sanitàries que corresponguen.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Iniciades 12 actuacions del Pla d’Obres i Serveis “Tornem Junts”

L’Ajuntament d’Ontinyent ja ha executat, està en procés d’execució o d’adjudicació de 12 de les …