02/10/2023 - 7:10
Més
  IniciCulturaFestes i tradicionsComencen els actes del mes de maig de la Puríssima d'Ontinyent

  Comencen els actes del mes de maig de la Puríssima d’Ontinyent

  L’Associació de Festes de la Puríssima d’Ontinyent prepara els actes del mes de maig d’aquest 2017.

  Aquest pròxim dissabte, 29 d’abril tindrà lloc a les 20:00 hores la missa, i en finalitzar aquesta, se celebrarà la processó de la Baixada de la imatge de la Puríssima des del seu camarí a l’altar major, recorrent prèviament els carrers de Baixada de la Vila, plaça Sant Roc, carrer Església i plaça de la Vila. A l’eixida de la imatge es dispararan les salves d’honor.

  Ja en maig, el dia 28, últim diumenge del mes tindrà lloc la processó de la imatge pels carrers del barri de Sant Rafael. Prèviament, a les 18:30 hores, s’oficiarà la missa en acció de gràcies per la promoció de camareres que celebren les seues noces de plata. A continuació, eixirà la solemne processó de la imatge de la Patrona, que recorrerà els carrers de Baixada de la Vila, Pont de Santa Maria, avinguda Diputació, carrer Juan Belda Pastor, carrer García Ortiz, avinguda Jacinto Benavente, carrers de Dr. Fleming, Joan XXIII, Artal de Foces, Agullent i Casiano Fita, avinguda Diputació, Pont de Santa Maria i Pujada a la Vila.

  Font: Associació de Festes de la Puríssima d’Ontinyent

  Redacció TVdigitalOntinyent
  Redacció TVdigitalOntinyenthttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.
  El més llegit