29/11/2023 - 10:28
Més

  L’autobús per assistir als actes del 25 d’abril de València farà parada a Ontinyent

  Altres notícies

  Per tal de facilitar l’assistència a la manifestació del 29 d’abril i als concerts de la nit dels jardins de Vivers a València, des del Centre Ovidi Montllor d’Alcoi s’ha organitzat un autobús que eixirà després de dinar per anar a la manifestació i tornarà de nit després dels concerts. Aquest bus passarà pels municipis de Biar, Castalla, Alcoi, Cocentaina, Muro i Ontinyent.

  El preu del viatge d’anada i tornada del bus serà de 12 € i per reservar places cal escriure a alcoi@acpv.cat deixant les dades personals, o telefonar al 965520148. El termini per reservar places és fins al pròxim dimecres 26 d’abril.

  Pel que fa al programa d’actes per celebrar el 25 d’abril, Acció Cultural del País Valencià ha preparat una triple convocatòria el 29 d’abril a València, per la recuperació de les televisions i ràdios en valencià.

  El primer acte es farà al matí al Jardí de Vivers i serà de caràcter infantil. En ell participaran Dani Miquel, El Club Súper 3, que organitzarà una festa, Maria Bimbolles d’IB3 i el gos del Babalà. A més, hi haurà diferents tallers de muixeranga, pilota, i molt més.

  De vesprada tindrà lloc la manifestació pel centre de València que s’iniciarà a les 18 hores a la plaça Sant Agustí. Aquest any, des de ACPV es fa una crida a reivindicar les televisions en valencià, així com un finançament just. Es reivindica, així mateix, construir “un País Valencià modern, just, igualitari, que aposte per la llengua, per la cultura i per un model econòmic amb ocupació estable i de qualitat”.

  La programació d’actes acabarà amb un concert organitzat conjuntament per la secció de joves de l’ACPV i el Bloc d’Estudiants Agermanats (BEA), on actuaran Svaters, Ebri Knight, El Diluvi i Smoking Souls.

  Font: Casal Jaume I Vall d’Albaida – ACPV

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent confirma l’obertura de l’Oficina d’Atenció a les Associacions anunciada en maig

  La regidora Inma López explica que donarà suport tècnic per sol·licitar ajudes públiques i avança el desenvolupament d’una guia d’associacions
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -