13/07/2024 - 12:41
Més

  Festa de benvinguda de l’Home del Nassos

  Altres notícies

  El darrer dia de l’any és l’únic en el qual es pot veure l’Home dels Nassos. Aquest personatge de la tradició oral ontinyentina té tants nassos com dies li queden a l’any. Així que no podem perdre aquestes escasses oportunitats i el 31 de desembre fem la FESTA DE BENVINGUDA DE L’HOME DELS NASSOS.

  A les 12h ens veiem a la Plaça de la Concepció i en cercavila i l’ambientació musical de El Regall avançarem fins el carrer Maians (Festers) on la contacontes Almudena Francés ens parlarà de l’Home dels Nassos i del llenyater del Benicadell.

  La festa estarà ambientada amb els dibuixos i il·lustracions que alumnes de diversos centres i nivells hauran elaborat segona la seua interpretació de l’Home dels Nassos. Al cartell d’enguany, apareix una de les imatges que vam exposar l’any passat. La imatge utilitzada és de l’alumna Aitana Guerrero Donat, del CEIP Martínez Valls.

  Aquesta acte està organitzat per la Covalba, Consell Local de la Joventut, Regidoria d’Educació i Casal Jaume I de la Vall d’Albaida – ACPV. Així mateix, compta amb el suport de VilaWeb Ontinyent, TVdO i El Regall.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -