Es llança un vídeo promocional del V Concurs de Curtmetratges “Acurta’t” d’Agullent

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament d’Agullent ha llançat a les xarxes socials un vídeo promocional del V Concurs de Curtmetratges Vila d’Agullent “Acurta’t”, que pretén fomentar la participació en aquest concurs, que per cinquè any consecutiu es convoca coincidint amb les primeries de l’estiu. Al vídeo promocional es poden veure diferents paratges d’Agullent on apareixen personatges de conegudes pel·lícules, interpretats per veïns de la localitat. Tot donant a entendre que Agullent és un gran plató ple d’històries.

Com en edicions anteriors, els requisits dels curtmetratges participants és que tinguen una referència visual o en el diàleg a Agullent, que tinguen com a llengua principal el valencià i que no superen els 10 minuts de durada.  El termini per a presentar els curts està obert en aquesta edició fins el divendres 18 de juliol.

Els curtmetratges concursants opten a un primer premi de 300€ , a un segon de 200€ i a un tercer de 100€ . Els curtmetratges seleccionats pel jurat es projectaran a una gal·la que tindrà lloc el dissabte 26 de juliol. Entre tots els curts que s’exhibisquen, els assistents podran atorgar el premi del públic, dotat amb 100€, com ja ve fent-se des de la primera edició.

El vídeo promocional de l’Acurta’t 2014 es pot veure a l’enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=bQ1LFvyL6D8

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Música en casa i decoració als balcons per posar color als dies de pandèmia en Ontinyent

Les regidories de cultura, festes, joventut i infància agraeixen la bona resposta a les iniciatives …