Recta final per al MON-DOC

0

Acabades les projeccions de la secció competitiva del festival, a l’Auditori Luis Peiró es projectaran esta vesprada dos documentals de la secció ‘Mostra’, que reunix documentals triats per l’organització per a complir amb l’objectiu de MON·DOC de portar fins a Montaverner el millor cine documental d’arreu del món.

A les 18.30h es podrà disfrutar de ‘Ni distintos ni diferentes: Campeones’, un treball rodat arran de la premiada pel·lícula ‘Campeones’. Un documental d’Álvaro Longoria que retrata les rutines del dia a dia d’un grup de persones amb algun tipus de discapacitat; les seues vides contades per ells i per les seues famílies: què veuen ells, què veiem nosaltres i com veiem als protagonistes d’esta història: amb amor, ignorància, llàstima…

El curtmetratge ‘Edith+Eddie’ es projectarà a les 20.15h i tancarà la jornada de dijous. Es tracta d’un documental de Laura Checkoway premiat a molts festivals internacionals i nominat als Òscars l’any 2018. Edith i Eddie, els novençans més vells d’Estats Units, veuen com la seua història d’amor pot acabar trencada a causa d’una disputa familiar que amenaça la seua relació. Esta projecció suposa l’estrena a nivell autonòmic del documental, i la segona vegada que es programa a tota Espanya. Una ocasió única per disfrutar amb un gran documental.

Publicitat