El CLJO llança el VI concurs d’escriptura crítica juvenil

0

Per sext any consecutiu el Consell Local de la Joventut d’Ontinyent – CLJO, organitza el Concurs d’Escriptura Crítica Juvenil, amb la finalitat d’escoltar allò que els i les joves d’Ontinyent i voltants tenen a dir respecte a diversos temes d’actualitat. Així les temàtiques per a les diferents categories són les següents: 

 CATEGORIA – 3r i 4t d’ESO: Estem les joves orgulloses de la nostra diversitat?

 CATEGORIA – Cicles Formatius de Grau Mitjà i Batxillerat: Canvi Climàtic: actua Ontinyent a l’altura de les circumstàncies?

 CATEGORIA – joves de 18 a 30 anys: I dels i les joves, qui es preocupa? 

Des de l’assemblea del consell creiem que fomentar l’esperit crític i la capacitat de redacció és fonamental per al nostre jovent, per això portem endavant aquest concurs, perquè els i les joves tenen molt a dir, i és molt important que la seua veu siga escoltada i secundada.. Els premis corresponents a cada categoria són els següents: 

1ª Categoria: e-book + publicació en el periòdic VilaWeb + 75€ + lot de llibres

2ª Categoria: e-book + publicació en el periòdic Loclar + 100€ + lot de llibres

3ª Categoria: e-book + publicació en el periòdic d’Ontinyent + 125€ + lot de llibres

Per tal de realitzar l’entrega dels escrits, la primera i segona categoria s’entrega al centre educatiu corresponent, mentre que per a la tercera categoria, es podran deixar a la seu del CLJO.

Des de l’assemblea del CLJO volem agrair a totes les entitats col·laboradores, Renadiu, Covalba, Ajuntament d’Ontinyent així com als periòdics VilaWeb, Loclar i el periòdic d’Ontinyent, per la seua implicació.

Publicitat