Dos ontinyentints protagonistes del musical “Billy Elliot”

Dos ontinyentins participen aquestos pròxims nadals al musical Billy Elliot de Madrid en la seua tercera temporada. Es tracta de l’actriu Mamen Garcia, amb el paper de l’avia del protagonista, i l’actor Javier de l’Asunción, que interpreta al protagonista de l’obra en la versió d’adult.

Mamen Garcia va estar guardonada el passat 9 d’octubre per la Generalitat Valenciana per la seua trajectòria en el món de la cultura. Actriu, cantant i compositora. Després d’un llarg recorregut com a cantant i autora en programes, la publicació de diversos treballs discogràfics, la vida m’ha portat pel camí de la interpretació tant en sèries televisives (Escenes de Matrimoni la més popular) com sobre l’escena real amb Premis a la millor actriu en tres ocasions per Teatres de la Generalitat Valenciana els anys 2000, 2006 I 2009 i en 2009 Premi Berlanga a la Trajectòria artística.
Obres de teatre i musicals com: El Musical Zorba el Grec en el paper de Madame Hortense al costat de Fabio Testi, La Bubulina per al Teatre Apol·lo de Barcelona (direcció Gustavo Tambascio), Vania (C:Alfaro Teatros del Canal), Érem tres germanes (C.Alfaro Teatro de la Abadia), Happy End (K.Weill& B.Brecht per a Culturarts, adreça Salva Bolta), Teràpies i Crisis d’identitat (C.Durang amb direcció R.Calataiud per a la Pavana), UbÛ (direcció J. Policarpo per a Sagunt a Escena), Mamen Polimorfa-Moliporfa de creació pròpia per a Sagunt a Escena, Gendres que Estimen (Abel Zamora), Escola Nocturna d’H. Pinter, L’Home de la Manxa, Memory de Holliwood a Broadway (Gustavo Tambascio) i Els temporals per a la sala de la Princesa del CDN , de Lucia Carballal (direcció Victor Sanchez).

Javier de l’Asunción és troba estudiant en el CSDMA Coreografia i Interpretació en Dansa Contemporània. Ha estudiat diferents estils de dansa a l’escola de dansa ”Masters Ballet”. Va obtindre el grau professional en dansa clàssica en ”Centre Professional de Dansa València” i va continuar la seua formació en dansa contemporània a l’escola EBCD (València). Va estar un breu període com a aprenent en la compañia ”ITdansa” (Barcelona) i ha treballat amb la companyia valenciana de teatre ”El Gos Verd” i amb la companyia de dansa ”Intrat-cia..dansa”. A més, va cursar tres anys en el ”Conservatori professional de música d’Ontinyent” amb l’especialitat de trombó.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Música en casa i decoració als balcons per posar color als dies de pandèmia en Ontinyent

Les regidories de cultura, festes, joventut i infància agraeixen la bona resposta a les iniciatives …