12/06/2024 - 20:25
Més

  Jorge Rodríguez i Miquel Lorente inauguren a Ontinyent el IV Workshop d’Economia Valenciana

  Altres notícies

  L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i el Director General d’Economia Sostenible, Miquel Lorente, han inaugurat hui al Centre Cultural Caixa Ontinyent el IV Workshop d’Economia Valenciana, organitzat per la Fundació Nexe al marc de la IX Universitat de Tardor del Campus ontinyentí que impulsen la Universitat de València (UV), l’Ajuntament, la Diputació de València i Caixa Ontinyent. 

  Rodríguez i Lorente, que intervenien a l’acte junt a la Secretària de l’Associació Cívica Valenciana Tirant Lo Blanc, Reis Gallego; el Vicerector de Projecció Territorial i Societat de la UV, Jorge Hermosilla;  i el vicepresident de Caixa Ontinyent Josep Pla Barber, coincidien en destacar la importància de vincular el coneixement a l’economia productiva amb iniciatives com aquesta. 

  Al llarg de la jornada es desenvolupaven dues sessions d’experts: la primera, baix el títol “Cap a una millor governança del Clúster Tèxtil. Com obtindre valor de la gestió del Clúster?”, a càrrec de Vicente Blanes, Director General d’AITEX; Júlia Company, directora de l’IVACE; i representants d’ATEVAL. La segona versava sobre “Les cadenes de valor global al clúster tèxtil: estratègies i casos d’èxit”, a càrrec de Càndid Penalba, CEO de Cotoblau i president d’ATEVAL i del Consell Intertextil Espanyol (CIE); i Josep Pla, també catedràtic d’Organització d’Empreses de la Universitat de València. El workshop era clausurat per José Cantó, director del Campus d’Ontinyent; Teresa García, Directora General d’Emprenedoria i Cooperativisme; Josep Pla; i Helena Àvila, de la Fundació Nexe.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -