900 persones gaudeixen del primer concert de l’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent

Els passats divendres 6 i dissabte 6 d’abril, l’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent inaugurava la seua temporada 2019 com orquestra resident en el Teatre Echegaray d’Ontinyent, amb una interpretació del ‘Requiem’ de W.A.Mozart. L’esdeveniment es va saldar amb més de 900 assistents entre les dues sessions, amb un ple absolut en el del dissabte.


Per aquesta ocasió, l’orquestra va estar acompanyada pel “Cor de Cambra Discantus” i l'”Agrupació Vocal Eduardo Torres”, que sota la direcció de Robert Sellés oferiren una interpretació magnifica de l’obra del geni de Salzburgo. Cal destacar també les intervencions dels solistes, la soprano Belén Roig, la mezzosoprano Adriana Mayer, el tenor Javier Reig i el baríton Giorgio Calenza, que amb les seues interpretacions carregades d’emoció van arrancar els aplaudiments del públic.


Per la seua part, els joves integrants de l’orquestra, sota la direcció d’Edmundo Vidal, oferiren el millor de si mateixos en la realització de la partitura, una de les obres mestres de la música clàssica, obsequiant al públic amb una interpretació digna de les millors orquestres.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Finalitzat el termini per a participar al seté Concurs d’Escriptura Crítica Juvenil

El passat dilluns 15 a les 23.59 hores es donava per tancat el termini per …