Compromís per la Pobla del Duc critica l’auditori inacabat

Arran de la notícia del pagament de quasi mig milió d’euros per l’ajuntament de la Pobla del Duc en pleits perduts que venien de l’última legislatura del PP, Compromís ha declarat que “L’anunci en la passada campanya del 2015 del PSOE de la construcció d’un nou auditori a la Pobla va ser electoralista, ja que després de 4 anys al govern de l’ajuntament, ja sabia els contenciosos pendents i, per tant, que seria impossible la seua construcció a curt i mig termini”.

Compromís per la Pobla del Duc ha censurat aquesta situació que entenen com una falta de transparència en no haver explicat l’equip de govern al poble quina era la situació real i que, per tant, la construcció de l’auditori era impossible (després de 4 anys tan sols s’han construït els fonaments) fins a sanejar els comptes que va deixar la desastrosa gestió del PP.

“Des de Compromís ja vam dir en el seu moment que els socialistes estaven fent el mateix que el PP, plantejant la construcció d’un macroedifici que es tardaria més d’una dècada i que la solució era ser més modestos i traure profit d’alguna de les naus, condicionant-per als esdeveniments que necessiten més aforament que el de l’actual auditori. Creiem que els polítics han de ser responsables i donar solucions als problemes, proposant solucions viables i que milloren la qualitat de vida sense hipotecar el futur”.

Des de Compromís han declarat que seguiran treballant i fent propostes en positiu que milloren la vida dels poblatans com són que es torne a crear la plaça de Conserge del col·legi, la urbanització d’una fase del polígon del Tossal, la millora dels camins rurals consensuada amb el Consell Agrari i la creació de la figura del coordinador i dinamitzador de l’associacionisme i la participació ciutadana per millorar la qualitat democràtica de la Pobla.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Prop de 400 persones demanen formar-se al proper curs de l’Escola Oficial d’Idiomes a Ontinyent

Un total de 392 persones han sol·licitar cursar alemany, francès, anglès i valencià en algun …