16/06/2024 - 17:02
Més

  22 solistes de renom internacional participaran a la nova temporada de concerts del Teatre Echegaray d’Ontinyent

  Altres notícies

  l’Ajuntament i Atrivm oferiran 6 concerts d’alt nivell a preus assequibles i potenciaran la formació dels alumnes de l’única orquestra de les Comarques Centrals

  Jorge Rodríguez destaca que la iniciativa permet a Ontinyent exercir com a pol d’atracció cultural a la zona

  El Concertí Principal de l’Orquestra de la Royal Opera House de Londres, Vasco Vassilev; La guanyadora de les audicions de la Metropolitan Opera de New York, Paloma Friedhoff; la Soprano Solista del Teatre Reial de Madrid Francesca Calero, són alguns dels 22 artistes de renom internacional que participaran a la Temporada de Concerts de 2013 de l’Orquestra Simfònica Atrivm al Teatre Echegaray, que es presentava hui en aquest recinte.

  Solistes Teatre EchegarayL’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, recordava que l’acord entre l’Ajuntament d’Ontinyent i l’Acadèmia Ad Libitum per oferir esta programació “té un triple impacte positiu: fa que la ciutat tinga una oferta cultural estable i de qualitat; es posa la cultura a l’abast de tots amb preus molt assequibles; i ens permet exercir una capitalitat de comarca amable, sent referent i pol d’atracció cultural”, destacava. L’Alcalde d’Ontinyent posava també de relleu que la iniciativa implica també a les empreses locals i a Caixa Ontinyent, “donant com a resultat una mostra perfecta dels fruits que es poden replegar amb la col·laboració de tots en benefici de la ciutat”, destacava.

  La programació per a la que serà la segona temporada de l’orquestra com a resident a l’Echegaray s’obrirà el 23 de març amb l’actuació de la televisiva cantant alcoiana Neus Ferri, semifinalista del programa “La Voz” de Cuatro, amb el concert “New York, New York”, que combinarà jazz i clàssics de Broadway. Aquest concert obrirà un cicle de 6 actuacions amb els 10 solistes de l’Orquestra de Les Arts (baix la direcció de Ricardo Casero, i amb la veu de la Soprano Paloma Friedhoff) el 24 de maig; el violinista Vasco Vassilev i el tubista David Llàcer el 2 d’agost; els 4 membres de la Companyia Lírica Belpop amb el seu Homenatge a Nino Bravo el 27 de setembre; un concert de Sarsuela amb el tenor Simó Campos, la soprano Maria Macià i el baríton Lluís Martínez el 29 de novembre; i finalment un Concert de Nadal el 27 de desembre.

  El Director Titular de l’Orquestra Simfònica Atrivm, Saül Gòmez, destacava per la seua part que per als joves músics que composen l’Orquestra “és altament motivant poder tocar amb artistes com els que vindran a Ontinyent, una zona on la música de banda està molt arrelada però on la música de corda ara també té un espai”, assenyalava. Des d’Ad Libitum, Lluïs Muñoz manifestava que “és un honor comptar amb solistes del nivell dels que tindrem, que a més creuen en el projecte formatiu de l’Orquestra Simfònica Atrivm i tocaran amb els seus membres”, destacava.

  També des d’Ad Libitum, Toni Revert recordava que els diners de les entrades es destinen a recolzar amb beques els músics de l’Orquestra al seu treball per a ser professionals, uns preus que va qualificar com a “molt assequibles”: Els preus dels concerts estaran entre els 8 i els 10 euros individualment, però un abonament per a les 6 actuacions costarà sols 40 euros, una xifra que es reduirà en un 15% addicional als titulars de targetes ordinàries de Caixa Ontinyent, i en un 25% per als titulars d’una “Tarjeta Jove” de l’entitat. Els abonaments es podran adquirir a la seu d’Ad Libitum (Carrer Pius XII d’Ontinyent), a la web de Caixa Ontinyent i a la taquilla del propi Teatre.

  El Regidor de Cultura, José Antonio Calabuig Oviedo, agraïa a Ad Libitum “el seu treball per ajudar-nos a oferir al Teatre Echegaray una programació digna de les grans sales de concert, amb músics de primera fila i unes actuacions atractives per als espectadors de tota la Comunitat Valenciana amb preus que no es poden trobar en cap altre lloc. És una oportunitat única i animem a tots i a totes a adquirir els abonaments”, concloïa el regidor.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -