Els Juniors de Sant Josep ja coneixen el nom de la persona que realitzarà el pregó de les pròximes falles a la ciutat. Es tracta de Víctor Climent Ferri, antic cap de centre i persona molt vinculada añs Juniors.

La seua vida Junior va començar des de ben xiquet, formant part de l’equip Comecocos, on va gaudir de totes les activitats i campaments junt al seu equip i amb la seua monitora Pura Vidal. Després que la seua etapa com a xiquet finalitzara, va decidir entrar a formar part del grup de Premonitors per posteriorment, el 1988, passar a ser el monitor de l’equip Caimanes fins al 1993. Però aquest no va ser l’únic equip que ell educaria al centre, perquè eixe mateix any i fins al 1997 va ser també el monitor de l’equip Lions-Dragons. Després d’aquests deu anys com a educador al centre, va entrar a formar part de l’equip coordinador al capdavant de diferents grups i des del 2005 i fins al 2008 tindria, a més, el gran repte de ser cap de centre. Posteriorment i des de l’any 2008 fins al 2011 on deixa de pertànyer a l’equip coordinador, exerciria funcions de secretaria.

Víctor sempre ha estat molt present al centre i ha tingut una relació molt especial amb les festes del barri Sant Josep. Des de sempre ha estat vinculat a la comissió de Falles, primer com a monitor i més tard a la comissió de pares de fallers. També ha estat un dels impulsors del burguer que es munta al pati els dies centrals de Falles i molt actiu amb ell. A més la seua relació amb els Juniors també està unida a la seua vida personal, ja que la seua dona, Marta, també va ser educadora al centre i els seus fills també han passat o es troben actualment al centre.

Des dels Juniors Sant Josep han volgut agrair a Víctor que haja acceptat aquesta important tasca que suposa pregonar la seua festa i volen donar-li l’enhorabona. Així mateix, han volgut convidar a tot el poble d’Ontinyent a assistir el pròxim 18 de febrer de 2017 al pati del Centre per gaudir d’aquest pregó, que de segur emocionarà a tothom. Per últim, han profitat per anunciar que el diumenge dia 11 de desembre serà l’elecció de fallers majors, entre tots els fallers i falleres dels equips dels Juniors Sant Josep.

Font: Juniors Sant Josep