Imatge del pregoner Víctor Climent i de la Falla de l'any 2015

Víctor Climent serà el pregoner de les Falles del 2017 del barri de Sant Josep d’Ontinyent

Els Juniors de Sant Josep ja coneixen el nom de la persona que realitzarà el pregó de les pròximes falles a la ciutat. Es tracta de Víctor Climent Ferri, antic cap de centre i persona molt vinculada añs Juniors.

La seua vida Junior va començar des de ben xiquet, formant part de l’equip Comecocos, on va gaudir de totes les activitats i campaments junt al seu equip i amb la seua monitora Pura Vidal. Després que la seua etapa com a xiquet finalitzara, va decidir entrar a formar part del grup de Premonitors per posteriorment, el 1988, passar a ser el monitor de l’equip Caimanes fins al 1993. Però aquest no va ser l’únic equip que ell educaria al centre, perquè eixe mateix any i fins al 1997 va ser també el monitor de l’equip Lions-Dragons. Després d’aquests deu anys com a educador al centre, va entrar a formar part de l’equip coordinador al capdavant de diferents grups i des del 2005 i fins al 2008 tindria, a més, el gran repte de ser cap de centre. Posteriorment i des de l’any 2008 fins al 2011 on deixa de pertànyer a l’equip coordinador, exerciria funcions de secretaria.

Víctor sempre ha estat molt present al centre i ha tingut una relació molt especial amb les festes del barri Sant Josep. Des de sempre ha estat vinculat a la comissió de Falles, primer com a monitor i més tard a la comissió de pares de fallers. També ha estat un dels impulsors del burguer que es munta al pati els dies centrals de Falles i molt actiu amb ell. A més la seua relació amb els Juniors també està unida a la seua vida personal, ja que la seua dona, Marta, també va ser educadora al centre i els seus fills també han passat o es troben actualment al centre.

Des dels Juniors Sant Josep han volgut agrair a Víctor que haja acceptat aquesta important tasca que suposa pregonar la seua festa i volen donar-li l’enhorabona. Així mateix, han volgut convidar a tot el poble d’Ontinyent a assistir el pròxim 18 de febrer de 2017 al pati del Centre per gaudir d’aquest pregó, que de segur emocionarà a tothom. Per últim, han profitat per anunciar que el diumenge dia 11 de desembre serà l’elecció de fallers majors, entre tots els fallers i falleres dels equips dels Juniors Sant Josep.

Font: Juniors Sant Josep

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Agullent acorda posposar les Festes de Moros i Cristians al 2021

Les Festes de Moros i Cristians d’Agullent, que s’haurien d’haver celebrat fa unes setmanes, en …