22/06/2024 - 21:13
Més

  Comença la difusió de les Festes d’Ontinyent al món per part dels periodistes internacionals

  Altres notícies

  La delegació de periodistes internacionals presents a les festes d’Ontinyent convidats per l’Ajuntament estan procedint aquests dies a difondre les festes per tot el món. Fotografies, vídeos, cròniques de ràdio i articles descobreixen els moros i cristians d’Ontinyent a milions de persones, una difusió que serà aprofitada al marc dels treballs per aconseguir la declaració d’Interès Turístic Internacional de la festa.

  Així, la periodista mexicana Patricia Alvarado emetia dues cròniques radiofòniques els dies 25 i 28 d’agost per als 10 milions d’oients de les emissores del Grupo Radio Centro en Mèxic i Estats Units. Les imatges del fotògraf xinès GuoQiuda i la informació redactada per la periodista Junwei Feng han arribat als més de 100 diaris xinesos que s’abasteixen de la informació de Xinhua, agència oficial de notícies del Govern de la República Popular Xina.

  Durant aquests dies les festes arriben també als oients de Ràdio Oriental d’Uruguay de la mà de Sully Fuentes; als espectadors de la Televisió Nacional de Rumania amb les imatges captades per FelixDamian Marian; als lectors de la Revista Facil Lazer & Negocios de Brasil o també als diferents mitjans de Mèxic, Canadà, França i Líban amb els que col•labora Enrique Sancho Cespedosa. A més a més, Radio França Internacional, que abasteix de continguts a més de 300 emissores en Amèrica Llatina, tot i no enviar cap corresponsal, també es va fer ressò de les festes el 24 d’agost amb un reportatge de 9 minuts que incloïa entrevistes a l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez i al president de la Societat de Festers, José Rafael Sanchis.

  El regidor de Turisme, Pablo Úbeda, valorava positivament aquesta repercussió internacional de la festa, tant per a atraure visitants com per a facilitar la consecució de la declaració d’Interès Turístic Internacional.

  Font: Ajuntament d’Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Pepe Serna revalidat com a president d’ATEVAL per a una nova etapa de creixement

  En un acte ple de representants del món polític, empresarial i acadèmic, Pepe Serna ha estat revalidat com a...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -