03/10/2024 - 23:36
Més

    La Gala Solidària del Comerç d’Ontinyent destina els fons a la Fundació Diabetes Cero

    El pròxim dissabte 19 d’octubre, la Sala Gomis d’Ontinyent acollirà la quarta edició de la Gala del Comerç, organitzada per l’Associació de Serveis i Comerços d’Ontinyent (SOC). Aquesta gala, que s’ha convertit en una cita esperada any rere any, permet als comerços i serveis locals presentar les seues novetats de temporada a través d’una desfilada solidària, amb la qual també es dóna promoció al comerç local.

    Aquesta edició té un propòsit benèfic molt especial: tots els fons recaptats amb la venda d’entrades es destinaran a la Fundació Diabetes Cero, una entitat que treballa intensament per trobar una cura per a la diabetis tipus 1, una malaltia que afecta principalment els infants. Cada any, a Espanya, es diagnostiquen 1.100 nous casos d’aquesta malaltia, amb una mitjana d’edat de diagnòstic entre els 5 i els 19 anys.

    Una Gala per la solidaritat i el comerç local

    La Gala del Comerç d’Ontinyent no només és una plataforma per a donar visibilitat als comerços locals, sinó també una iniciativa per a contribuir a causes solidàries. En edicions anteriors, els diners recaptats es van destinar a entitats com A.D.I.E.M., Ànima o el Centre Ocupacional José Antonio Bodoque.

    Aquest any, la gala comptarà amb la participació del grup teatral local Tot Pot Passar, que s’encarregarà de presentar l’esdeveniment amb el seu particular estil ple d’humor i creativitat, assegurant moments de diversió per al públic assistent.

    Segons va destacar la regidora de Promoció Econòmica, Natàlia Enguix, “l’esforç i la implicació dels comerciants són claus per fer que Ontinyent tinga una vida comercial més forta”. També va afegir que “el que volem des de l’Ajuntament és que la gent vinga a Ontinyent, compre a Ontinyent i es quede”.

    Venda d’entrades i Fila 0

    Una de les novetats d’aquest any és l’augment de la venda d’entrades de Fila 0, per tal de facilitar la col·laboració de les persones que no puguen assistir a la gala però vulguen contribuir a la causa solidària. Les entrades es podran adquirir en diversos establiments locals com Urban Show, Lima Limón, Bámbola, Danta Descanso i molts altres, amb un total de 300 localitats disponibles per a la venda.

    L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, també va convidar la ciutadania a participar en aquesta iniciativa solidària i va destacar la importància de sumar aquest esdeveniment a la celebració del Dia del Comerç Local.

    Per la seua banda, Marisa Bernabeu, presidenta de SOC Ontinyent, va expressar el seu agraïment tant als comerciants com a l’Ajuntament per la seua col·laboració, destacant que “sense ells, no seria possible realitzar aquesta campanya”. Finalment, José Luis Azorín, representant de Diabetes Cero, va subratllar que “és un plaer que compten amb nosaltres, ja que treballem amb un clar objectiu: no només acompanyar als malalts, sinó canviar-los la vida”.

    - Advertisement -

    Últimes notícies

    ACTAIO reuneix experts i professionals en la Taula “Acredita’t” d’Ontinyent per a fomentar l’ocupació

    El passat 2 d'octubre de 2024, la ciutat d’Ontinyent va ser l'escenari de la tercera edició de la Taula...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -