29/09/2024 - 5:29
Més

    Paloma Insa serà la pregonera de les festes de la Puríssima

    Altres notícies

    La Junta de Festes de la Puríssima ha designat per a pregonar el pròxim festeig patronal, a Paloma Insa Rico. L’acte tindrà lloc el dissabte 26 de novembre, en el temple de Santa María, després que les veus dels Angelets entonen pels carrers de la ciutat els tradicionals cants.

    La Trajectòria professional que ens ha sigut remesa per la mateixa Paloma Insa és:

    Paloma Insa Rico, Ontinyentina. Nascuda a l’abril de 1967. Llicenciada en Filosofia i CC de l’Educació per la Universitat de València en 1991, no obstant això, ha dedicat la seua trajectòria professional a la comunicació.

    Amb 17 anys, Paloma va iniciar la seua marxa en Radi Ontinyent, compatibilitzant aquest treball amb els estudis durant set anys. En 1991 i, després de superar un càsting, va ser seleccionada per a presentar els informatius de Canal Nou (RTVV) on va treballar durant 24 anys. A més de presentadora va ser periodista, i locutora de documentals i reportatges en tv.

    També va treballar durant set anys en el departament de programes com a guionista i coordinadora de redacció en programes de màxima audiència com, Mega Cinema, De Nou a la Mar, Tela marinera, Parle vosté, i els infantils de Babalá Club.

    Va ser guionista i codirectora del documental Després de la petjada del greal, que va oferir la més completa visió fins hui, sobre la relíquia que s’exhibeix en la catedral de València.

    Després del tancament de Canal Nou es va reinventar aprofundint en la comunicació a través de l’estudi i desenvolupament de la Comunicació Conscient.

    Com a escriptora destaquen les seues dues novel·les Tres d’Abril i Portadors del temps que va obtindre el Premi especial del Jurat en el Certamen Internacional de novel·la 2020, de Montefiore a Itàlia.

    Actualment està pendent de publicar el seu nou llibre:

    Els fantasmes són mortals (El càncer com a rebel·lia), basat en la seua experiència personal. Treballa com a narradora d’audiollibres per a Roca Editorial, Planeta i Penguin Random House entre altres editorials. En 2017 va tindre l’honor de ser la Pregonera dels Festes de Moros i Cristians d’Ontinyent.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Nou premi de Loteria Nacional a Ontinyent: 60.000€ al número 71931

    Ontinyent ha estat novament agraciada amb un dels principals premis de la Loteria Nacional, concretament amb el número 71931,...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -