L’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent, orquestra resident al Teatre Echegaray gràcies a un acord entre l’Ajuntament i l’acadèmia Ad Libitum, reprén la seua temporada d’actuacions, amb el concert “Un viatge a través de l’orquestra i la viola” aquest dissabte 23 d’octubre en el Teatre Echegaray.

Al concert, que començarà a les 19:30, s’escoltaran obres de Sibelius, de Bartok, de Respighi, de Max Bruch i Rodrigo, comptant-se amb la participació del violinista internacional David Fons, qui va participar en l’internacional Primerose Competition a Chicago en l’any 2001, exercirà una doble funció, com a director i com a solista.

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, animava a la ciutadania “a assistir, gaudir i al seu cas descobrir la música de viola amb un concert de gran qualitat com aquest”. Les entrades es troben encara a la venda en Ad Libitum, al Carrer Pius XII d’Ontinyent, aquest divendres de 17:00 a 20:00, podent fer-se també reserva al telèfon 96 291 42 24 o adquirint-les en taquilla una hora abans de l’espectacle, al preu de 13€ en entrada general i reduïda per als joves d’entre 18 a 25 anys amb carnet d’estudiant a 7€.