Ontinyent avança la col·locació del Castell de Festes pel buidatge de l’antiga fàbrica de Revert

L’Ajuntament d’Ontinyent ha avançat un mes la col·locació del Castell de Festes a la Plaça Major, que habitualment es realitza a mitjans de juliol. El motiu és el buidatge de l’antiga fàbrica de Revert, espai on es venien enmmagatzemant els elements del castell, i on van a iniciar-se de manera imminent els treballs per la creació del futur Museu Valencià del Tèxtil.

El regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, explicava que “elements com les barreres del bou o senyals de trànsit han estat traslladats a altres espais municipals, però fer el mateix amb la tarima i el castell de festes no tenia sentit, ja que ens pocs dies l’havíem de muntar igualment, i avançant el muntatge optimitzem i agilitzem el treball dels operaris que estan fent el trasllat”, manifestava.

El castell de festes és testimoni directe des de fa més de 30 anys de les festes de Moros i Cristians, i als seus peus tenen lloc alguns dels principals moments de la festa, com el Pregó, l’Entrada de Bandes, les Ambaixades o el Contrabando. Una volta finalitzada la seua col·locació, que requereix de l’ajuda d’una grua de grans dimensions, la Societat de Festers podrà procedir al seu engalanat.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Les festes de Moros i Cristians d’Ontinyent 2020, suspeses a falta de ratificació

Avui 26 d’abril, La Societat de Festers d’Ontinyent ha celebrat una reunió telemàtica, on han …