IniciVall d'AlbaidaAgullentAgullent comptarà amb un punt de recàrrega per a vehicles elèctrics

Agullent comptarà amb un punt de recàrrega per a vehicles elèctrics

L’Ajuntament d’Agullent instal·larà a l’accés principal del polígon industrial, a la zona de la rotonda de confluència entre l’avinguda de la Diputació i l’avinguda d’Ontinyent, una estació de recàrrega semi-ràpida per dos vehicles elèctrics simultanis 22+22kw (tipus 2), d’ús públic.

El pressupost global de l’actuació és de 10.164€, dels quals 6.204€ estan assumits per l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE, que ha concedit a l’ajuntament una subvenció per a aquesta finalitat.

L’Ajuntament d’Agullent es va sumar al 2020 al Pla d’Acció pel Clima i l’Energia Sostenible (PACES), i això implica implementar mesures, també des de l’àmbit local, per tractar de mitigar el canvi climàtic, explica Pau Muñoz, alcalde d’Agullent “Les localitats signants ens comprometíem a actuar per a recolzar la implantació de l’objectiu europeu de reducció dels gasos d’efecte d’hivernacle en un 40% per a 2030. Per això, en la mesura de les nostres possibilitats, anem a anar prenent mesures en aquest sentit, com la creació d’aquesta primera estació de recàrrega”.

Redacció TVDO
Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
Articles relacionats
Continue to the category
- Advertisment -

Popular