S’obri la temporada de bany a Agullent amb la renovació de la piscina xicoteta

Aquest dissabte 17 de juny s’obri la temporada de bany 2017 a les piscines d’estiu d’Agullent. El recinte obri les portes amb la piscina infantil completament renovada, ja que als darrers mesos s’han executat diverses obres per a millorar les condicions d’ús, de salubritat, seguretat i estètica de la piscina destinada als més menuts.

La intervenció realitzada des de la regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Agullent ha suposat d’una banda la millora dels equips de cloració de la piscina xicoteta, que s’han automatitzat tant per a la dosificació com per al mesurament, “de manera que garantim una millor precisió i efectivitat”, comenta el regidor de l’àrea, Josep Vicent Espí. D’altra banda, s’ha substituït tot el revestiment interior de la piscina, on s’ha col·locat una làmina plàstica antilliscant, que permet uns resultats més òptims dels sistemes de neteja i un tacte més agradable per als usuaris. La intervenció a la zona de la piscina infantil s’ha completat amb la col·locació d’una canal amb reixeta a la vora de la piscina, per a la recollida de l’aigua que sobreïx del got, i per evitar-ne el seu envasament a la zona de gespa.

La temporada de bany a les piscines d’Agullent s’enceta aquest dissabte 17 de juny i s’allargarà fins el 10 de setembre. A les instal·lacions del poliesportiu municipal es poden sol·licitar els carnets i abonaments per a la piscina, que mantenen els mateixos preus respecte a la temporada passada. L’horari d’obertura de les instal·lacions aquàtiques serà d’11 a 20 hores diàriament i al llarg del mes de juliol, a més del bany lliure, a la piscina municipal d’Agullent s’oferiran cursets de natació per a diferents nivells i edats.

Font: Ajuntament d’Agullent

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Ferida una dona en un accident de cotxe i camió al Palomar

Aquest migdia, al voltant de les 12:20h, s’ha produït un accident entre un camió i …