05/05/2024 - 0:06
Més

    EU Ontinyent mostra el seu recolzament a la vaga general del 29M

    Altres notícies

    El Grup Polític Municipal EU d’Ontinyent vol manifestar la seua adhesió i participació a la convocatòria de vaga general convocada pels sindicats CC.OO  i UGT el proper dijous 29 de Març . Esquerra Unida d’Ontinyent es volcarà en aquesta convocatòria per fer front i mostrar la seua negativa davant el decret de reforma laboral aprovat pel PP al govern de l’Estat, reforma que a més de ser injusta és ineficaç, ja que provocarà més atur i incidirà encara més en la depressió econòmica que vivim a l’actualitat.

    Per aquest motiu han informat al Departament de Personal de l’ Ajuntament i a l’alcalde del mateix , que els membres d’aquest grup polític cessaran la seua activitat durant aquest dia, per tal que això es tinga en compte als efectes retributius que puga tenir .

    “El nostre lloc el proper 29 de Març s’hi trobarà al carrer juntament a tots aquells que democràticament vullguen exercir el seu dret a vaga i mostrar la seua oposició més rotunda a aquesta Reforma Laboral”

    El proper 29 de Març el GPM EU d’Ontinyent exercirà el seu dret de vaga i participarà durant tota la jornada de les mobilitzacions i manifestacions que es convoquen. Per això aprofiten per fer una crida a la població i a la militància per donar suport i participar activament en aquesta convocatòria i en  les accions organitzades pels sindicats

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    La Sindicatura de Comptes destaca la gestió transparent d’Ontinyent en la comptabilitat municipal

    L'Ajuntament d'Ontinyent ha rebut un reconeixement significatiu per part de la Sindicatura de Comptes de la Comunitat Valenciana pel...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -