728x90px covid-aj-onti-01

La Ruta Entre Comarques visita “Albaida de la fantasia a l’art”

Les rutes turístiques Entre Comarques farà parada en Albaida el diumenge 8 de març. Per arrancar es visitarà la Casa Museu del Pintor José Segrelles, que per primera vegada s’inclou en aquesta iniciativa que organitza la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida.

“Ens fa molt de goig participar en aquesta proposta de la Mancomunitat, on podem mostrar tot el potencial d’Albaida, i més en este moment que estem immersos en la restauració del Palau, una intervenció que està deixant a la llum grans joies, que completaran molt prompte l’oferta turística i patrimonial de la ciutat” a més “d’agrair la tasca dels tècnics del departament de turisme d’Albaida i de la Mancomunitat per oferir sempre el millor aparador de tot el que ofereix la Vall d’Albaida, fan una feina immillorable” ha explicat el regidor de Promoció de la Cultura i el Patrimoni, responsable de l’àrea de Turisme, Josep Manuel Juan.

Es tindrà l’oportunitat de conèixer la retrospectiva de la seua obra i descobrir perquè Segrelles està considerat com l’il·lustrador de la fantasia.

El recorregut continuarà al Palau dels Milà i Aragó, on el públic assistent gaudirà de les magnífiques pintures murals de temàtica pagana. El visitant podrà juga a buscar faunes, nimfes, centaures i altres elements ocults als frescos del Palau dels Milà i Aragó.

També es visitarà l’Exposició Permanent de Betlems i Diorames on es descobriran diferents racons inspirats en llocs emblemàtics del poble, reproduïts amb gran preciosisme per l’Associació de Betlemistes d’Albaida.

La visita finalitzarà al Museu Internacional de Titelles d’Albaida (MITA) on es coneixeran els orígens d’aquest art mil·lenari i tindrà lloc un taller per a realitzar un titella per a dur a casa.

Les inscripcions estan obertes fins les 12.00 hores del divendres 6 de març. Es pot realitzar la reserva i obtindre més informació a www.valldalbaida.com.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

L’ajuntament d’Albaida tanca l’exercici 2019 acomplint els objectius econòmics del pla de recuperació

L’Ajuntament d’Albaida ha aprovat la liquidació del pressupost de l’exercici 2019, acomplint amb el camí …