19/05/2024 - 23:38
Més

  L’assemblea de l’agrupació socialista d’Albaida ratifica, per unanimitat, l’eixida dels seus regidors del govern municipal

  “No s’hi pot governar sense un full de ruta definit i certificat per tots els regidors; en un entorn on no et deixen treballar, et posen bastons a les rodes i et dificulten constantment la teua tasca”

  Altres notícies

  L’assemblea de l’agrupació socialista d’Albaida va ratificar, el diumenge passat, per unanimitat, la decisió dels regidors socialistes d’abandonar el govern municipal.

  El seu Secretari General, David Palací, va explicar, davant la militància, els motius pels quals s’hi va adoptar aquesta decisió.

  Segons les seues paraules, “han estat dos les raons fonamentals: en primer lloc la pèrdua de confiança en Compromís per la no signatura del programa de govern, i, per altra banda, la mancança de lideratge, de coordinació i d’informació rebuda per part de l’alcalde”.

  Palací, a més, es va mostrar especialment crític “per la passivitat i la incapacitat manifesta de Compromís a l’hora de solucionar el conflicte, plantejar alternatives o censurar, d’alguna manera, a aquelles persones que actuen per lliure i traeixen l’esperit de treball conjunt i en equip”.

  Per al portaveu socialista “Compromís ha demostrat que no és un partit de fiar; que no és un partit seriós”. “S’ha evidenciat que no han estat capaços de complir la paraula donada i, a més, no semblen tindre cap voluntat real de canviar el difícil paradigma econòmic albaidí”.

  Així mateix, continuava assenyalant que “no signar el document -eixe “papelito” on s’hi aportaven solucions a les necessitats de la població-, és d’una total irresponsabilitat”. “No s’hi pot governar sense un full de ruta definit i certificat per tots els regidors; en un entorn on no et deixen treballar, et posen bastons a les rodes i et dificulten constantment la teua tasca”- rematava.

  El secretari general va acabar la seua intervenció indicant que “Hem demostrat -amb la renúncia a les nostres delegacions i retribucions-, que no estàvem al govern ni pels diners ni per la cadira. Per tant, l’únic que ens ha mogut sempre és, senzillament, l’amor incondicional pel nostre poble, la possibilitat de transformar-lo i de millorar la vida dels seus veïns i veïnes.” “Així doncs, continuarem ara servint a Albaida des de l’oposició, amb honestedat i responsabilitat; fiscalitzant les actuacions d’un govern on, donades les circumstàncies, no podíem seguir”.

  Preguntat pels diversos escenaris que s’obrin a futur, Palací va explicar que “són altres els partits que han de moure fitxa”. “Nosaltres sempre estarem disposats i oberts a escoltar, parlar, dialogar i arribar a acords que siguen positius i beneficiosos per al nostre poble” -concloïa-.

  L’assemblea va servir també per a fer balanç del curs polític i generar un debat en referència a les estratègies que cal seguir per a eixamplar les bases de militants i simpatitzants.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -