728×90 caixa onti estiu

El huité curs per a deixar de fumar de la UPCCA va arrancar ahir a Albaida

Ahir a Albaida es va celebrar la primera sessió del curs per a deixar
de fumar de l’Associació Espanyola contra el Càncer que coordina la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA) de la Mancomunitat. La teràpia consisteix en un tractament psicològic grupal, que es pot reforçar amb tractament mèdic si cal, durant 12 sessions al llarg d’un any amb sis sessions durant sis setmanes, tres quinzenals i altres tres trimestrals. Es tracta del huité curs per a deixar de fumar que coordina la UPCCA i que, a més d’Albaida, n’ha organitzat a Benigànim, Ontinyent o Benissoda.

Amb un 60% de casos d’èxit, entre la primera i la segona sessió es realitzen les revisions psicològiques per a comprovar la voluntat per a deixar de fumar dels 21 inscrits i si es troben en el millor moment per a fer-ho. 11 dones i 10 homes formen part del grup, dels quals 4 són menors de 30 anys; 6 tenen entre 31 i 45; 4 entre 46 i 60; i 7 són majors de 60. Alguns d’ells han participat abans en grups semblants i van aconseguir deixar-ho, però com assenyala Alfons Soler, tècnic de la UPCCA, «l’èxit i la dificultat no està en deixar-ho, sinó en nou recaure» que també assenyala que s’ha detectat que «cada dia fumen menys adolescents, però encara queda molta població adulta que no troba el moment per a deixar-ho».

Font: Mancomunitat de la Vall d’Albaida

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Ontinyent s’uneix a la campanya mundial per la conscienciació i visibilitat de l’autisme

La façana del consistori ha estat il·luminada amb el color que simbolitza esta condició a petició d'INCLOU-TEA