12/06/2024 - 22:59
Més

  Dues comèdies, un drama i un musical, aposta per al primer trimestre cultural d’Ontinyent

  Altres notícies

  Dues comèdies, un drama i un musical mantindran entre gener i març l’aposta encetada de la regidoria de Cultura d’Ontinyent per una programació teatral de qualitat.

  La regidora coordinadora de l’àrea de Política per a les Persones, Sayo Gandia, i el regidor de Cultura, Àlex Borrell, presentaven hui la programació d’un trimestre cultural “amb una oferta variada i per a tot tipus de públic, a la que animem a gaudir a tota la ciutadania d’Ontinyent i la comarca, que no necessitaran desplaçar-se a altres llocs per gaudir de cultura i especialment de teatre de qualitat”.

  La programació teatral municipal de l’any al Teatre Echegaray s’obrirà divendres 27 de gener amb la comèdia “El sopar dels idiotes”, una producció valenciana amb molt d’humor de la mà de coneguts actors com Ferran Gadea, Josep Manel Casany, Cristina García o Alfred Picó. Dissabte 4 de febrer arriba “D’Artagnan y los 3 mosqueteros”, una comèdia musical que adapta l’obra d’Alexandre Dumas amb tocs irònics, lluites espectaculars i una sorprenent selecció musical que viatja des del barroc fins a la musica pop.

  Dissabte 18 de febrer arriba “La Puerta de Al lado”, una comèdia romàntica amb els televisius actors Silvia Marsó i Pablo Chiapella, que en la seua gira per tota Espanya tindrà la seua primera representació en la Comunitat Valenciana en Ontinyent. Finalment, dissabte 25 de març serà torn per a “La gata sobre la teulada de zinc calenta”, adaptació actualitzada i en valencià del drama de Tenessee Williams amb direcció i interpretació de Sergio Caballero. En tots els casos les representacions seran al Teatre Echegaray i les entrades es podran adquirir a www.caixaontinyent.es i presencialment a la casa de cultura, amb descomptes en la venda anticipada.

  Àlex Borrell recordava que a totes estes representacions s’han d’afegir les activitats previstes per les diferents associacions i entitats al marc del Consell Municipal de Cultura, que inclouran, entre d’altres, noves edicions del projecte “Poble Nou Endins”, els concerts del Mig Any Fester o la II Setmana Negra d’Ontinyent, entre d’altres, a més de diverses exposicions, tot detallat a un díptic que Sayo Gandia avançava que “en la seua versió digital haurem d’ampliar, donat que alguns col·lectius encara no han presentat la seua programació anual”. Tots dos destacaven que el conjunt de la programació “mostra una volta més la diversitat cultural amb què comptem a Ontinyent, i que l’Ajuntament recolza en tot moment tant a través del Consell de Cultura com en el recolzament a les diverses activitats sorgides de la ciutadania i en l’organització d’esdeveniments i cites culturals”, concloïen.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -