21/06/2024 - 1:12
Més

  Augmenta un 54% la compravenda de vivendes a Ontinyent

  Altres notícies

  L’Ajuntament d’Ontinyent ha ingressat un total de 538.000 euros en plusvàlues durant 2016, el que suposa un 35% més dels 400.000 euros que es van pressupostar inicialment en aquest concepte.

  El regidor d’Hisenda, Joan Sanchis, valorava positivament una xifra que junt a les dades fetes publiques pel Ministeri de Vivenda sobre l’augment en un 54% de la venda de vivendes en la ciutat en 2016, “demostren que el mercat immobiliari es torna a moure a la ciutat, el que sense dubte és positiu per a l’activitat econòmica i per als professionals relacionats amb aquest sector”.

  Sanchis afegia que en els bons resultats de la recaptació per plusvàlues “també està influint el conveni que el Govern d’Ontinyent va signar en 2013 amb la registradora titular del Registre de la Propietat d’Ontinyent per a la gestió, liquidació i recaptació a de l’impost d’increment del valor dels terrenys de naturalesa urbana, un acord que està donant bons resultats”.

  Respecte a les últimes dades fetes publiques pel Ministeri al voltant de la compravenda de vivendes a l’Estat, estes apunten que a Ontinyent, entre els mesos de gener a setembre es van comptabilitzar 254 transaccions immobiliàries, un 54% més que l’any anterior. El període més destacat va estar el del tercer trimestre de l’any, quan es van formalitzar 77 escriptures de compravenda de vivendes, 6 noves i 71 de segona mà.

  Font:Ajutnament d’Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Pepe Serna revalidat com a president d’ATEVAL per a una nova etapa de creixement

  En un acte ple de representants del món polític, empresarial i acadèmic, Pepe Serna ha estat revalidat com a...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -