26/04/2024 - 19:13
Més

    Rodriguez destaca que el Pressupost de 2015 manté la rebaixa del deute i l’augment de la inversió sense pujar els impostos

    Altres notícies

    L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha volgut ficar l’accent en destacar que el Pressupost per a 2015 continua per la senda de la rebaixa del deute bancari i pel manteniment de les polítiques de foment de l’ocupació i de benestar social, que s’han incrementat de mitjana més d’un 51% des de 2011, sense pujar els impostos. Tant és així que a Ontinyent es paguen de mitjana 100 euros menys en impostos i any que a la mitjana dels municipis valencians.

    Jorge Rodríguez ha destacat que el pressupost per al proper any, “aprovat en temps i forma un any més”, és un pressupost “adequat als temps als que vivim, i que reprèn les línies de treball que ens marcàrem des del primer dia. Aprovem un pressupost que farà que els futurs governs hereten un deute un 45% menor del que ens vam trobar, que augmenta en mig milió d’euros les partides per a polítiques socials, i que ha convertit la participació ciutadana en eina fonamental de treball, no sols amb l’augment a 375.000 euros dels diners per a Ontinyent Participa, sinó també a les partides per a la resta d’organs de participació”.

    Jorge Rodríguez recordava que quan es va constituir el Govern d’Ontinyent “l’Ajuntament estava en una situació caòtica, el propi PP deia que era per a arrancar a córrer, com va fer Filiberto Tortosa de la presidència de la Mancomunitat, però nosaltres decidirem assumir la situació i ficar el millor per traure la ciutat endavant entre tota la societat, i ara estem orgullosos d’aprovar un pressupost com aquest”.

    L’Alcalde d’Ontinyent va agrair durant la sessió als grups polítics que donen suport al Govern d’Ontinyent, Partit Socialista, Compromís i Esquerra Unida, els seus esforços per aconseguir “el millor pressupost possible en una etapa tan complicada com la que ens està tocant viure”, va declarar Jorge Rodríguez, qui també va insistir en què “en estos 4 anys s’ha pogut veure que quan treballem tots a una, la ciutat Ontinyent sempre ix beneficiada”, va insistir l’Alcalde d’Ontinyent.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Natàlia Enguix: “Els 3’2 milions d’euros de la Diputació ja confirmats per a Ontinyent són només el principi”

    La vicepresidenta 1ª de la corporació valenciana protagonitza la rimera jornada del nou cicle de “dissabtes a la seu” d’Ens Uneix, que reunia dissabte regidors, regidores i militants d’Ontinyent i diferents municipis de La Vall d’Albaida i el Comptat
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -